Like old times

Trots att vi under de senaste 4 åren knappt setts alls, så känns det som om det vore igår.
Tiden har stått stilla. Visst har vi blivit vuxnare, vi har skaffat oss jobb, utbildningar, relationer, blivit sambo, förlovat oss, flyttat hemifrån osv.. Men när vi umgås så är allt precis som förr. Alla är som vanligt, och vi har lika kul tillsammans som vi alltid vart. Tillsammans är vi ett gäng gamla skolkompisar, ex, kusiner och syskon som nog alltid kommer hänga ihop.

Igår kväll kändes det som om det var en av alla tusen kvällar i Mannes källare en sommarkväll då vi var 16-17 år gamla och livet var en dans på rosor. Headbangaskivan var på, Jäjcoop bjöd på  dryck, vi dansade oss svettiga och släppte loss som aldrig förr.

Tack för att ni finns <3


Vår julskinka har rymt

Dagens:

Humör: Mycket bra
Kläder: Mysbyxor, raggsockar
Smink: Inget alls
Mat: Köttgryta med potatis
Roliga: Ridtur i snön
Fel: Skulle hämta posten, men postbilen låg i diket vid vår brevlåda (!)
Kvällsplaner: Se inception med gamla vänner
Väder: Kallt, mycket snö
Vill: Åka pulka
Sömn: 11 timmar i sträck (wow)
Blogg: Spiderchick.nu
Tråkigaste: Uttråkad i väntan på filmkvällen
Längtan: Tacokväll hos Frida imårrn me de bästa!




Julafton!

Julafton i år firades hemma hos mormor i Mariestad tillsammans med Mamma, pappa, lillasyster, mormor + rune, moster, kusinerna christoffer, Johan, Linn och rickard med hans sambo Cissi.
Vi åt en väldans massa mat och såg på Kalle Anka såklart. Alla vi kusiner fick varsitt halsband av mormor i julklapp med vår stjärntecken som berlock. Jättefina, och framförallt kul att ha. En kall, men mycket fin dag. 22 minus hade vi. Burr.

Julaftonskvällen var däremot mindre rolig då min lillasyster fick en allergisk chock av nån godis med nöt i. Det var nära att vi var tvugna och ringa ambulans, men som tur var gick det bra tillslut. Stackarn!
Ikväll var det meningen att jag skulle ut, men skippar det och åker på fest hos min kära kusin istället. Det blir öl, spel och säkert lite dans :)

God fortsättning på er!


Julkalendern lucka nr 23 - det här hade jag på mig idag

Okej, jag tänker inte lägga ut en bild på mina kläder idag.
Jag har på mig: mjukisbyxor, raggsockar uppdragna till knäna, en för stor tshirt och en jätteful bajsbrun kofta som går ner till halva låren. Redo för en festkväll med andra ord ;)



Förresten, har varit ute och ridit med min barndomskompis Malin idag. Supermysigt och jättekul att träffas. Det är inte ofta vi gör det nu för tiden.. =)
Ikväll blir det uppesittarkväll med familjen, och imårrn är det äntligen Julafton. Myspys!

God jul om vi inte hörs något mera!


Julkalendern lucka nr 22 - min favoritplats

Min favoritplats.
Hmm. Den var svår. Finns så himla många platser, men om jag ändå bara får välja en så är det nog stallet på julaftonsmorgon. Det är inte mycket som slår det. Att tidigt gå upp för att släppa ut hästarna, önska dem god jul och sedan hänga upp godis i deras boxar - det är bland det mysigaste jag vet.
Bolero blir alltid så glad när han kommer in och hittar en massa godis i sin box.
I år kommer nog bli extra mysigt ioch med att det är svinkallt och massa snö.



Julkalendern lucka nr 21 - min första kärlek


Min första kärlek hette Leonardo Dicaprio, jag träffade honom i en biosalong när jag var 12 år gammal. Det blev aldrig vi två tyvärr, jag tror att det beror på att han drunknade.



Mums!

Vecka 51

Julveckan ser ut såhär:

Måndag: Barnvakt åt Alva på förmiddagen, barnvakt åt Simon på eftermiddagen. Middag hos en kompis.
Tisdag: Stan med mamma och julhandla, slå in julklapparna och baka knäck
Onsdag: Minijulafton med syskonen
Torsdag: Ridtur med Malin, uppesittarkväll med pappsen
Fredag: JULAFTON, fira hos mormor, ÄTA EN MASSA MAT :)
Lördag: Äta rester och utgång antar jag ;)
Söndag: Äta, sova, duscha :P

Mysigt med jul!
Det allra viktigaste på julen enligt mig: MATEN ;)

Julkalendern lucka nr 20 - mina rädslor

Under lucka nr 20 hittar vi mina rädslor. Jag har ett par stycken.
För att lista dom:

Spindlar
Kackerlackor
Råttor
Att inte kunna få barn
Gynundersökningar
Att svimma
Att dö ensam
Köra om lastbilar
Att någon i min familj eller vänner ska gå bort
Cancer
Att godis ska sluta tillverkas

Okej, den sista var kanske inte så farlig tänkte ni. Men ni visste kanske inte att jag älskar godis.



Är förresten barnvakt åt Simon, han sover nu och jag tänkte ta och äta lite.
Sen ska vi kanske busa en liten stund ;)

Julkalendern lucka nr 19 - det här får mig att må bättre

Dag 19 – Det här får mig att må bättre

Finns mycket som får mig att må bättre: prata med en kompis, en utekväll på stan, träffa mina syskonbarn, få ett gulligt sms, höra av från en gammal kompis etc.
Tur att det finns så mycket som kan få en glad här i livet!

Nu ska jag sova - är dödstrött efter en heldag i göteborg med min bästa vän.
Puss!

Julkalendern lucka nr 18 - det här upprör mig

Dag 18 – Det här upprör mig

Det finns två saker som gör mig fruktansvärt upprörd, det är när djur eller barn far illa. En gång såg jag en tant misshandla sin hund på en marknad. Fy så arg jag blev! Det är nog det värsta jag vet. Fick jag tag på någon som gjort ett barn eller djur illa så vet jag inte vad jag skulle göra. Antagligen något som man kan få fängelse för.



PARTY PARTY

Ikväll är det dags för HAKUNA MATATA fest, gud vad det ska bli roligt!
Var ett tag sen vi hade fest allihop tillsammans, och det verkar komma riktigt många ikväll.

Let´s party ;)
Puss



Några i gänget!


Julkalendern lucka nr 17 - en länk

Tycker att de här länkarna är tråkiga, tyvärr är det inte så många av mina vänner som bloggar så idag blir det en länk till årets bästa IDOL-framträdande. Love it!

Jay

kan inte få nog av det :D

julkalendern lucka nr 16 - detta ångrar jag

Under lucka nr 16 hittar vi: detta ångrar jag.
Ångrar egentligen inte så mycket som jag gjort, mest småsaker. Men det finns saker jag ångrar att jag inte har gjort. Det är att jag inte såg till och resa efter studenten, hade gärna jobbat som Au-pair någonstans innan jag började på Universitetet. MEN, jag ångrar inte att jag började plugga - det är nog det bästa jag gjort. Jag har skaffat vänner och minnen för livet och en utbildning som känns rätt.


Förresten, vi har JULLOV! Gud va skönt! Kände att jag behövde paus från allt nu och få komma hem ett tag.
Men först ska jag, malin, frida och mickis på filmkväll i "ägget" ikväll och se på "tomten är far till alla barnen" och imårrn är det julfest med hakuna matata. På lördag åker jag hemåt. :)
Puss!

Julkalendern lucka nr 15 - en länk

Dags för en länk igen. Vet att Malin sa igår "den kan du länka till". Vilken tur att jag har så bra minne så jag kan länka till de nu då. Inte.
Istället får ni en annan länk, som jag blev väldigt glad över.

Till barnen

(scrolla längt ner och läs de första inlägget från 2 december "till barnen")

ensam är stark?

Det sägs att svåra saker i livet gör att man går ut ur det svåra starkare än någonsin.
Att man lär sig något, utvecklas, går vidare och rannsakar sig själv.
Och allt detta med Daniel har verkligen fått mig att bli starkare. Jag är fortfarande ledsen ibland, men jag känner även att jag har blivit starkare av detta. Jag har lärt mig att aldrig ta något för givet & inte planera allting i livet i förväg. Hädanefter ska jag ta en dag i taget, ta hand om mig själv och se vad tiden har att utvisa.

Jag har alltid tyckt att jag själv är ganska stark, det finns inte mycket som bryter ner mig. Jag litar & tror på mig själv och vill någon person inte vara med mig så är det den personens förlust. Alla kan inte älska alla, och så måste det få vara.

Jag älskar fortfarande Daniel, och han älskar mig. Det kommer vi alltid att göra tror jag. Men ju fortare vi båda inser att det är slut - desto bättre är det. Ingen mår bra av att älta det som varit. Jag ser på våra 4 år tillsammans med glädje och kommer alltid att minnas honom som min första stora kärlek.

(oj vilket flummigt inlägg)

Nu ska jag plugga, see ya later!

Julkalendern lucka nr 14 - min första kyss

Under lucka nr 14 hittar vi: Min första kyss.
Om jag ska vara helt ärlig så minns jag knappt, det var ju flera gånger när man var liten som man fick en puss av en kille, men det räknas ju knappast som kyss?
Så min allra första kyss var nog med en kille som hette Tom, det var på Olstorp, jag var 15 år och han hade en kondomhatt på huvudet. Så romantiskt var det.


Säsongsavslutning av Desperate Housewifes ikväll, snyft.

Julkalendern lucka nr 13 - mina drömmar

Under lucka hittar vi: Mina drömmar.
Då vill jag inte berätta om vad jag drömmer på natten (sjukt ointressant) utan berättar hellre om mina drömmar här i livet. Jag är en riktig Svensson Svensson om jag får säga det själv. Jag drömmer inte om så mycket.

Min allra högsta dröm är att skaffa barn. Drömmer även om att gifta mig, köpa ett fint hus, köpa en hund, jobba på en skola jag trivs på, åka på utlandsemestrar varje sommar/vinter men framförallt att jag och mina nära och kära ska få vara friska!

Så snälla gud (tomten?), jag ber inte om så mycket (inga miljoner, nobelpris eller lyxiga bilar) utan helt vanliga saker, jag kan väl åtminstone få något av det jag önskar mig?!



Utlandssemester varje sommar/vinter? Ja tack!

Luciadagen!

Vilken bra start på veckan! Gick upp tidigt idag för att hinna se på luciatåget i aulan med några ifrån klassen, gud va de var duktiga! Efteråt fick man dessutom lussebulle och kaffe (thé för mig förstås) Mysigt var det iaf! Lektionen efteråt var inte så mysig däremot, vilken tråkig gubbe.

Nu har jag precis ätit lunch, pasta carbonara, har sett på dagens julkalender och ska sätta mig och göra klart julkorten så jag får de ivägskickade. Sen blir det lite plugg, ett besök hos tandläkaren, julträning på gymmet, och avsluta dagen med "ung och bortskämd".

Förresten, igår hade vi julmys hos Malin, det var supermysigt som vanligt ;)
Puss!




maybe it was time?

Vecka 50

Måndag: Lucia i aulan, skola, tandläkaren, träna
Tisdag: Skola, packa, DHavslutning hos Jennie
Onsdag: Till min VFUplats, skola, packa
Torsdag: Skola, filmkväll i Ägget
Fredag: Hakuna Matata julfest
Lördag: Åker hemåt Skövde
Söndag: Jul på liseberg med Bästis <3

Julkalendern lucka nr 12 - en länk

Under lucka nr 12 hittar vi en Länk.
Följer detta varje dag och har faktiskt blivit riktigt fast i år.
Tittar ni oxå?

LÄNKEN

puss ;)


SATC <3

I kväll visar tv4 Sex and the city - the movie.
Självklart tittar jag på den, för 9:e gången.
Bör tilläggas att den bara funnits i 2 år. Bör även tilläggas att det är min absoluta favoritfilm.
Och jag gråter fortfarande lika mycket varje gång när Steve och Miranda möts på Brooklynbron. Eller när Miranda berättar att hon är gravid. Eller när Big inte kommer till bröllopet. osv...... ... ....




Mina favorittjejer!

Julkalendern lucka nr 11 - i min handväska

Innehållet i min handväska brukar variera, men just nu innehåller den detta:

* Pennfack
* Några gamla biobiljetter
* En penna
* En hårnål
* Plånbok
* Kalender

på veckodagarna innehåller den dessutom skolböcker och sånt.

 

Klockan är btw 20.00 och jag är dödstrött, får man sova snart?


Fredagkväll - tacokväll

Igår kväll så hade vi tacoskväll hos Johanna. Det var jag, Jennie, Hanna, Johanna, Martina och Li som var med.
Självklart såg vi även på idolfinalen, och enligt mig vann rätt person ;)
Dessutom proppade jag i mig (som vanligt) en massa godis, chips och cheesballs. Mumms!

Roligast på kvällen:

Jennie: Om minna Minnah vinner så tänker jag göra nåt busigt!
Martina: Jag vet! Du kan kasta snöbollar från balkongen på folk som går förbi!
Jennie: NEJ! Inget dumt..
Jag: Eller så kan du springa in till grannen och säga nåt roligt!
Martina: Eller smsroulette!
Jennie: Men jag tänkte typ.. stå på en stol eller nåt..

haha! jennie du är ju för söt :D

Puss

Julkalendern lucka nr 10 - mina syskon

Under lucka nr 10 hittar vi om mina syskon.
Och det har jag ju ett par stycken. Jag har hela tre systrar. Mikaela, Katrin och Ulrika.

Mikaela: Min lillasyster, 18 år fyllda och min enda helsyster. Går på naturbruksskola med inriktning trav. Tycker jag är roligt. Om några månader tar hon studenten, herregud vad stor hon blivit! Minns fortfarande när hon sprang runt i blöjor och irriterade mig. Vi bråkade och slogs mycket när vi var små, men det gör väl de flesta syskon? Idag slåss vi inte lika mycket, men irriterar oss på varann det gör vi allt ibland ;) Men oavsett hur mycket jag än kan störa mig på henne så är hon min lillasyster och den personen jag är mest rädd om i hela världen. Vi pratar om det mesta med varandra och kan ha väldigt roligt tillsammans. <3

Katrin: Min yngsta storasyster, som jag delar samma mamma med, men inte samma pappa. Men jag ser henne ändå som min helsyster. Katrin är 30 år och bor tillsammans med sin sambo Jimmy och deras lilla goding Simon 1 år gammal. Minns fortfarande när hon bodde hemma och hade killar hemma på rummet och jag stog utanför och kollade i nyckelhålet, och oj vad arg hon kunde bli ;) Idag är vi dock jättebra vänner och hon är den som jag ALLTID ringer till när det hänt något - och hon finns alltid där för mig. Tror inte jag känner någon mer omtänksam person.

Ulrika: Min äldsta storasyster, som är helsyster med Katrin men bara delar samma mamma med mig. Ser henne som lika mycket syster för det. Ulrika är 35 år och bor med sin sambo Fredrik och deras goding Alva 4 år och katterna Nisse och Busen. Ulle är lite som en mamma för oss andra syskon, och så brukar det väl bli? ;) Minns inte så mycket från när vi var små, då hon flyttade hemifrån när hon var 17-18 år och då var jag rätt liten..
Idag är vi iaf bra vänner, och Ulle är precis som Katrin - väldigt omtänksam och bryr sig alltid om.


Jag har världens bästa systrar!



Från när vi var på Diggiloo på Läckö slott i somras! Fr vänster: Ulrika, Mikaela, Katrin..


2 veckor

Nu har två veckor utan Daniel gått.
Försöker verkligen att vara glad. Men ibland brister det.
Men, man måste väl få vara ledsen?
Imårrn ska vi till banken och fixa med lån och sånt. Kommer bli jobbigt då det verkligen blir definitivt då.

Tur att jag har världens BÄSTA vänner!

Julkalendern lucka nr 9 - mina bloggfavoriter

Hmm, osäker på vad som egentligen menas. Så jag tolkar överskriften på eget sätt. Dvs. jag listar mina favoritbloggar (förutom mina vänners):

1. Spiderchick
2. Egoinas
3. Stinalee

Favorittema på bloggar är absolut: HUMOR!
Är otroligt trött på "dagens outfits" "hiss och diss" och allmänt vad som hänt under dagen för just den bloggaren.
Ändå kan jag inte låta bli att varje dag gå in på Kenza, Kissie och Blondinbella..
Besatt? Jo, tack!

Julkalendern lucka nr 8 - min tro

Jaha, under lucka nr 8 hittar vi: Min tro.
Har ingen aning om vad jag ska skriva om det. Jag är inte religiöst troende.
Men man kan väl tro på annat?
Isf tror jag på spöken, kärlek och vänskap.

Men framförallt på spöken. Jag har flera gånger under mitt liv varit med om övernaturliga händelser.
Tänker inte skriva om dom här för då kommer ni tycka att jag är töntig (eller så blir ni jätterädda, mohahaha)
Min familj har berättat om flera liknande händelser och jag blir lika fascinerad varje gång.
Men jag säger som mamma brukade säga till mig när jag var liten: "om dom var elaka så hade de gjort nåt för länge sen, eller hur?"

Men en händelse som jag varit med om många gånger i perioder är att jag vaknar upp och ser någon stå bredvid mig vid sängen. Har blivit så rädd att jag gjort allt möjligt, kastat en kudde, hoppat ur sängen och sprungit ut ur sovrummet, hoppat över i Jennies säng (på cypern), skrikit, sagt till denne att gå därifrån..
Det är fruktansvärt obehagligt, men jag tror inte att det är någon/något farlig.

Sen tror jag ju på kärlek och vänskap också. Men min tro på kärleken vacklar just nu om jag ska vara ärlig.
Äkta vänner däremot, dem består. <3

Puss!

Stora fixaredagen

Idag ska det fixas här hemma, oj vad det ska grejjas.
Lista på allt jag måste göra:

* Veckans mattetal
* Förra veckans mattetal
* Ringa runt och byta namn på räkningar som står på mig
* Posta kontraktet på min stuga
* Skriva julkort
* Se på unga mödrar (ja, det måste fixas)
* Börja slå in julklappar

Lista på vad jag vill göra:

* Ligga i sängen och se på "Ung & Bortskämd"
* Sova
* Äta
* Facebooka
* Skriva julkort


MEN! Nu ska jag ta mig i kragen och få detta gjort, sen ska jag göra min "roliga lista"!
hejja hejja hejja hejja hejja hejja hejja mig!




Denna bild har inget med inlägget att göra, men visst blev min lillasyster fin i sina nya glasögon? <3

Julkalendern lucka nr 7 - min bästa vän

Under lucka nr 7 hittar vi: Min bästa vän.
Och min bästa vän är verkligen en knasig människa. Känner nog ingen som är så annorlunda och speciell som henne.
Men hon är också helt fantastisk. Hon finns ALLTID där för mig när något har hänt, och jag försöker att alltid finnas till för henne. Tillsammans har vi haft medgångar och motgångar under vår 10 åriga kompisrelation.
Tillsammans har vi tusentals minnen och skratt i ryggen - och jag hoppas att det kommer bli många, många fler.

Bara nu när jag sitter och funderar på att skriva något roligt som hon/vi gjort under våra tillsammans får mig och bli alldeles glad.
Men det här säger väl en hel del: Anna skrev under alla sina teckningar och arbeten i skolan med: "Anna Odh 9 år" fram till hon var 12. Förstår ni att man kan ha roligt med henne eller?
Jag älskar dig Anna, du är bäst! <3



Snygging ;)

Godmorgon!

Ser ut att vara kallt ute, jag är fruktansvärt trött, näsan rinner och jag är otroligt trött på skolan.
MEN, det är bara att kliva upp, masa mig iväg och kämpa på en dag till. Snart är det jullov och jag får åka hem.
Längtar efter mina fina vänner där hemma.

Idag blir nog ändå en bra dag, skola mellan 8.15 och 11, plugg med studiegruppen, och ikväll blir det DH-mys hos Malin. Var ju inget desperate förra veckan, så nu har vi verkligen längtat efter ett avsnitt.
ha en bra dag så hörs vi senare <3


Flyttdags!

Jag har hittat boende! Är så himla glad!
men, det är inte en lägenhet. Nej, det är ett hus. Eller rättare sagt en gäststuga.
Den ligger på marieberg - som är ett jättemysigt område nära till vattnet, skogen och bara några minuter från centrum. Den är dessutom 54 kvm stor. Skönt. Dessutom har jag lite trädgård - precis som jag alltid önskat. Är egentligen ingen lägenhetstjej.

Flyttar in direkt efter jullovet, vilket ska bli sjukt skönt för nu börjar det bli fruktansvärt att bo ihop med Daniel.

Har dessutom klarat av mitt första cellprov utan att svimma ;)


Julkalendern lucka nr 6 - en länk

Idag vill jag länka till en av mina finaste vänner.
Har känt henne sen ettan på gymnasiet. Hade tre fantastiska år tillsammans i skolan, och ett halvår efter studenten så bestämde vi oss för att flytta ihop. I Göteborg. Sagt och gjort. Några veckor senare satt vi där i vår mysiga 2:a på Hisingen. Åh herregud va mycket roligt vi gjorde.. Kommer aldrig någonsin glömma den tiden.

Idag är vi fortfarande lika bra vänner, även om vi inte ses så mycket - eftersom hon bor kvar i Skövde.
Men det är som man brukar säga - riktiga vänner stannar för alltid, och det spelar ingen roll hur länge det har gått emellan man har setts, det känns ändå som om tiden stått stilla.

Jag älskar dig Frida





Frida & Jag

Vecka 49

Måndag: Skola, kolla på "stuga", cellprov, plugga
Tisdag: Skola, kolla på lägenhet, DHkväll hos Malin <3
Onsdag: Skola
Torsdag: Skola, pulka?
Fredag: Studiegruppskväll med Idoltittande?
Lördag: ?
Söndag: Julemys hos Malin, traditionsenligt kollande på "tomten är far till alla barnen" och äta alldeles för mycket

julkalendern lucka nr 5 - vad är kärlek?

Ja, vad är kärlek?
Jag har ju just mist min kärlek. Det är då man verkligen inser hur mycket man älskar sina vänner och sin familj.
Men kärlek kan vara så mycket mer, det kan vara kärlek till en sport, ett husdjur, en plats, ett barn... osv.
Men jag säger som Martina - den allra bästa kärleken är nog att vara nykär.

Om jag fick göra en lista av saker jag älskar (utan inbördes ordning) så skulle den se ut såhär:

mat, mina vänner, mina systrar, mina syskonbarn, att dansa, skratta, barn, djur, jul, kakor, sova, duscha.. osv.



Kärlek <3

kloka ord?

"Killen som får dig att gråta är inte värd dina tårar"

Jaha?

En vecka och 2 dagar har gått sen det tog slut. Jag känner att jag så sakta börjar må bättre.
Jag saknar Daniel så det gör ont, allt jag vill är bara att mysa och få ligga nära hela natten. Men det går ju inte.
Än så länge sitter ringarna på, men idag har jag bytt relationsstatus på facebook - ett stort steg.
Imorgon tror jag att jag ska ta av mig ringen. Den har suttit där nu i 3 år. Gud vad tomt det kommer bli på handen. Men jag MÅSTE.

Igår sa en vän till mig: "han kommer aldrig kunna hitta någon bättre än dig iaf.."
Den kommentaren värmde mer än vad ni kan ana. tack!

Nu blir det soffläge, ostbågar och tv resten av kvällen.

Julkalendern lucka nr 4 - det här åt jag idag

Än så länge:

* Kebabrulle
* Pepparkaka
* Clementin
* Pizzarester

säger som judit: Mums!

Julkalendern lucka nr 3 - mina föräldrar

I lucka nr är det dags att skriva om mina föräldrar.
Jag har två stycken, en mamma och en pappa som heter Ann-charlott (Lotta) och Roland. De har varit gifta sen jag var 1 år gammal - alltså i 23 år. Oj, vad länge!
Min mamma är 54 år gammal och min pappa är ett år äldre. Mamma jobbar inom vården och pappa är bonde.
När jag var liten var jag alltid med pappa ute hos kossorna och ville absolut bli bonde när jag blev stor, jag brukade sitta bredvid pappa i traktorn hela dagarna och skumpa runt. Idag vill jag inte bli bonde längre ;)
Idag har de ingen bondgård längre, men de bor fortfarande mitt ute i ingenstans tillsammans med 2 katter, en hund och 3 hästar.

Den som bestämmer hemma är absolut mamma, kan inte minnas att pappa någongång varit arg på mig - han är alldeles för snäll för det. Frågade jag mamma om skjuts och hon sa nej så kunde jag alltid fråga pappa och han skjutsade mig ;)
Vem jag är mest lik? Definitivt min pappa, både till utseendet och till sättet. Har aldrig hört någon säga att jag är lik min mamma, jag är pappas flicka :)
Det jag ärvt från min mamma är nog hästintresset, jag känner ingen som är så hästintresserad som min mamma - hon har ridit och hållt på med hästar hela sitt liv och kommer nog alltid att göra det. Jag själv tröttnade ett år efter jag tagit studenten och rider sparsamt idag. Men en gång hästtjej - alltid hästtjej.


Julkalendern lucka nr 2 - en länk

I lucka nr 2 finns en länk. Under denna länk idag döljer sig en människa som är hur fin som helst.
Utan henne hade mina år här i Karlstad inte vart hälften så bra. Vi klickade på en gång och idag är hon en av mina bästa vänner. Tyvärr så bor hon en massa mil härifrån egentligen, men jag hoppas att vi kommer att ses även efter vår examen.. Riktiga vänner stannar för alltid, eller hur? :)

LÄNK




Första kortet jag har på denna bruttan :)

Julkalendern lucka nr 1 - om mig!

Som ni nog vet så heter jag Karolin. Jag är 24 bast fyllda och bor för närvarande i Karlstad.
Från början är jag från metropolen Skövde. På gymnasiet gick jag Handelsprogrammet och flummade runt i 3 år med mina underbara Elin och Frida + en massa mer roligt fölk. Nu för tin så läser jag till lärare, och har bara ett år kvar.
Jag är riktigt skoltrött, men jag älskar ändå att gå i skolan - mina klasskompisar är fantastiska! De gör mig glad varje dag!

Jag älskar att bjuda på mig själv och tycker att självdistans är en sjukt bra egenskap. Livet blir så mycket enklare om man kan driva med sig själv. Jag skrattar ofta och mycket, ses och hörs och är nog allt en liten pajas.
Läraryrket passar mig perfekt - jag tycker om att bestämma och att stå i centrum (och barn förstås).. ;)

Har precis tagit slut mellan mig och min sambo som jag varit tillsammans med i 4 år. Vi är/var förlovade och han var min första riktiga kärlek. Jag är självklart väldigt ledsen över detta, men som tur är så har jag så himla fina vänner och familj som stöttar mig.
Vad som kommer hända i mitt kärleksliv framöver står skrivet i stjärnorna!

Har två små ögonstenar här i livet och det är mina syskonbarn Alva och Simon, 4 och 1 år gamla. De är hur goa som helst <3





Jag och en tomte (det är ju julkalender)

Julkalender

Snodde denna från spiderchick (min favvoblogg), och tänkte liva upp både mig själv och er med och ha en liten julkalender. Ni mina vänner som oxå har blogg kan väl göra samma?
Det är bara att coppa som Spider sa ;)

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – En länk
Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – En länk
Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Min tro
Dag 09 – Mina bloggfavoriter
Dag 10 – Mina syskon

Dag 11 – I min handväska

Dag 12 – En länk
Dag 13 – Mina drömmar

Dag 14 – Min första kyss

Dag 15 – En länk
Dag 16 – Detta ångrar jag

Dag 17 – En länk
Dag 18 – Det här upprör mig

Dag 19 – Det här får mig att må bättre

Dag 20 – En länk
Dag 21 – Min första kärlek
Dag 22 – Min favoritplats

Dag 23 – Det här hade jag på mig idag
Dag 24 – En länk

har ju missat dag 1, men den och dag 2 kommer snart :)

Till Malin



Har ju klippt "sidecut" och inte visat upp. Jag är toknöjd, men det är svårt att få en bra bild på frisyren!

ge mig motivation!

Fy fan vad jag är trött! Har ingen motivation till att plugga, inte till och träna, inte till nåt egentligen.. Ändå har jag suttit mellan 10 och 14.30 i skolan idag och snart ska jag iväg och träna. Somnade en stund på soffan och nu är jag dödstrött - skjut mig. Vill helst bara kura ner mig under täcket och se på film tills jul. Inte hittar jag nån lägenhet heller att bo i. Suck. Vilka I-landsproblem. Ibland önskar jag att det inte fanns några barn i Afrika - så jag bara kunde tycka synd om mig själv, nu finns det alltid någon som har det värre än mig (känns iofs rätt så bra ändå..) Malin - det kommer bild på sidecuten senare ;) Håll till godo! Puss!

RSS 2.0