Mycket..

Maj månad ser ut att bli fullspäckad, skola, vfu, jobb, och dessutom flytt.
Men det är bara bra för det betyder att det snart är sommarlov! :)
Dagen idag är oxå fullspäckad. Ska fortsätta med packning och rensning inför flytten, vilket jag tycker är superkul.
Vi ska iväg till STUV-butiken och kolla på tapeter och ikväll blir det partaj! Ser framemot detta jättemycket, då jag ska fira ordentligt för att vi fått lägenheten! :D

Ha en fin dag!

Puss

Halv åtta hos oss?

Min sambo kom med en superbra idé för en stund (det är nästan så jag blir lite stolt).
Jag berättade nämligen att jag är jättesugen på att söka till programmet "halv 8 hos mig", och ikväll tänkte jag göra det. Men, döm om min besvikelse när det stog att man var tvungen att bo i stockholm denna omgång.
Skit!
Då sa Daniel "men ni kan ju dra ihop ett gäng på 4 tjejer o ha en egen halv 8 hos mig"

Gud vilken bra idé tyckte jag! Och självklart blir det jag, Malin, Jennie och Sanna. Om ni vill förstås? ;)
Fatta vad mycket god mat vi ska äta!
Vi kanske tillochmed kan betygsätta varandra och vinnaren får en vinflaska eller nåt :P
Så kom igen nu!

Nu blir det sängen!
Puss

Gamla minnen...

Håller på och rensar i mina lådor inför flytten och hittade detta:

"Grattis till Studenten Karro, Till min älskade Huru:
Till en början måste jag säga att de här 3 åren inte hade varit de samma utan dig. I ettan kanske vi inte umgicks så mycket, men nu skulle vi inte klara oss utan varandra. Att två människor kan vara så lika varandra, vi är som tvillingar nästan eller ännu värre för vi e ju samma person, haha! Så mycket kul vi haft under de här åren har jag aldrig haft. Å Alltid tänker vi samma saker (iaf nästan) haha! Så mycket kul vi har haft även om vi kanske inte tyckt skolan varit alltför rolig jämt. De "roliga" mattelektionerna, alla "dont" "huru" å veryydoo vi skrikit åt varandra på rasterna. Det finns ingen annan som är som du, ingen jag kan skratta åt precis allt med och ingen jag kan vara så mycket mig själv med som jag är med dig. Hoppas de alltid kommer vara såhär, vi är ju trots allt Huru4ever. Älskar dig! Puss /din Elin"

Åh så fint! Jag blir alldeles tårögd! Älskar min huru <3


Till Malin

Dessa leggins är det jag vill ha:

http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_BYX_TIGHTS&shoptype=S

tanx darling <3

(kommer upp på sida två, de för 79:50)


Tack!

Tack för alla gratulationer kring lägenheten! Vi är jätteglada att äntligen få flytta och att vi verkligen hittat vår drömlägenhet!
Idag ska det skrivas kontrakt, sen är det bara att börja packa! Nån som vill hjälpa till? haha... ;)

Nu blir det skola fram till 12!
Puss

JUST LOVIN IT!









My new home! Wonderful!!! :D

GLAD NYHET

VI FIIIIIICK LÄGEEEENHEEETEN!
Jag vill bara skrika så glad är jag nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skulle aldrig..

Jag gjorde nåt som man aldrig ska göra. Jag googlade min smärta.
Nu har jag förmodligen både reumatism, ichias, artros, övervikt och foglossning.
dagens tips: GOOGLA INTE OM SMÄRTOR!!!!!! Det blir inte bättre - snarare värre.

Måste iaf ringa vårdcentralen imårrn och undersöka detta ständiga värkande i mina ben och höfter. Vet inte om jag kommer till skolan då. Synd på en så lärorik vecka, men vi får se..

AJ!

Förresten, tack för alla som hejar på oss i budgivigningen om lägenheten. Visst var den fin? :D

Vår dröm

Nu är vi nog ganska när att verkligen få den lägenheten vi vill ha. (hoppas iaf)

Här är länken till den (ni som vill se) : http://www.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.aspx?objectid=3P1T95ITCS0H6K54

vi leder nu i budgivningen, och vi är bara tre stycken som budar..

är dödstrött efter o ha vart i skolan mellan 8.30 och 17.00 idag, så ikväll blir det inga många tum.

Puss


KÄNDIS

Börjar tro att jag är känd på något sätt. Vart jag än åker så pekar folk, stirrar, skrattar, ser glada ut, stannar och glor m.m. Jag har funderat på vad detta kan bero på, eftersom jag inte är det minsta känd. Inte heller ser jag väl skitrolig ut, eller är skitsnygg heller för den delen?

Kanske kan det bero på att jag åker runt i denna:




världens bästaste bil ;) haha!

OVÄNTAD

Blev en oväntad kväll igår. Drog som sagt in till stan med Karin och spelade biljard på tables. Karin drack cider och jag Cola. Efter ett par rundor biljard och lite ilska från min sida, så tänkte vi att vi skulle åka hem.
Men på vägen tträffade vi Chile (en vän till Daniel), han var ute och strosade lite och vågade inte gå hem riktigt än för hans mamma hade en dejt hemma. Haha!
Sagt och gjort, vi hamnade på Pitchers där han och Karin söp ikapp och blev klapp-kanon.
Jag hade mycket roligt åt detta, och är ganska nöjd över att jag mår bra idag (de lär inte dom göra :p)
En mycket rolig kväll iaf med mycket skratt!

Idag är jag trots att jag inte drack nåt, dödstrött. Måste tyvärr plugga en del och även handla (fast handla är ganska kul) i eftermiddag blir det boxning med Malin som äntligen kommit hem!




Karin på nyår..

Funderat..

Nu har jag funderat länge och väl på om jag ska dricka ikväll eller inte.
Tillslut kom jag fram till att jag skiter i det. Jag ska festa 3 av 4 helger denna månad va de ser ut, så kanske är bra o ta de lugnt en helg? Ska iaf in till stan snart och möta upp Karin och hennes kompis Jessica för ett par rundor biljard och förhoppningsvis en trevlig kväll :)

Dagen idag har varit kanon! Började med ett svettigt pass powerstep, efter detta följde lunch på balkongen, i2-marten med Daniel där det inhandlades nya blommor och martensgodis såklart! Träffade på en del känt folk och hade det mysigt! Efter detta åkte vi till Skåre för att äta supergod middag med Daniels familj.
Nu på kvällen tog vi oss en liten tupplur innan jag skjutsade Daniel till jobbet. Skönt!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss

VALBORG?

Vad ska folk göra på valborg? Vad sägs om lite partajande? Det är iaf jag sugen på ;)



Eller vad tycker ni?

DEKLARATIONSTIDER

Så här i deklarationstider så hittade jag en kul artikel på aftonbladet:

Svenskarna är påhittiga när det gäller att göra avdrag i deklarationen. Skatteverkets tjänstemän har mer än en gång dragit på munnen åt försöken att göra avdrag för vakthunden Porschen, bröstlyftet eller dagisavgiften.

Varje år blir listan av värstingavdrag allt längre.

Här är några exempel:

1. ”Vår vakthund behövs”

Mamman och dottern bodde ensligt och kände stor otrygghet. Därför yrkade de avdrag för den vakthund de skaffat sig som skydd.

Skatteverkets bedömning: avdraget godkändes inte. Hunden är en personlig kostnad.

2. ”Det är orättvist att vi ska betala själva för all mjölk”

Den stora familjen hade fler hungriga tonåringar som drack åtskilliga liter mjölk varje dag. Föräldrarna tyckte att det var orättvist att de skulle behöva betala fullt pris för all mjölk och yrkade på avdrag för mjölkinköp.

Skatteverkets bedömning: avdraget underkändes. Det var inte en kostnad för inkomstens förvärvande. Mjölken var alltså inte en förutsättning för att föräldrarna skulle kunna tjäna sina löner.

3. Kursavdrag för att stå ut med chefen

En man begärde avdrag för en psykologikurs han gått. Som förklaring angav han att han var tvungen att gå kursen för att kunna stå ut med chefen.

Skatteverkets bedömning: Avdraget underkänns. Kurser kan visserligen dras av i den mån de har med arbetet att göra och under förutsättning att arbetsgivaren själv inte betalar den. Sambandet mellan kursens innehåll och arbetet avser (tyvärr) inte jobbiga chefer, utan tar sikte på arbetsuppgifterna.

 

4. "Jag vill inte betala för försvaret!"

Några deklarationer som Skatteverket får in varje år berör avdrag för den del av budgeten som går åt till försvarskostnader.

– Ibland ser man långa uträkningar, med redovisningar om vad försvaret har köpt under det gångna året, säger Kay Kojer verksamhetsutvecklare vid Skatteverket, med lång erfarenhet av deklarationsgranskning.

– Det som pågår i samhällsdebatten speglas ofta i deklarationerna. I år blir det sannolikt en och annan som begär avdrag för bonusar utbetalade i bolag med statligt ägande.

Skatteverkets bedömning: Denna typ av avdrag underkänns. Man kan inte välja vad man vill betala skatt för eller inte i själva deklarationen. Det är i riksdagsvalet man kan påverka hur statens pengar fördelas. Detsamma gäller kommunalskatten. Det är genom kommunvalen vi kan påverka hur mycket av våra skattepengar som ska gå till omsorg, kultur, vägar med mera.

 

5. "Porschen används för demonstrationer".

En man begärde avdrag för en fabriksny Porsche. Mannen var egen företagare och sålde polermedel till bilar. Han skrev att han knappt använde Porschen själv. Den användes mestadels till att demonstrera polermedlet på, vid olika mässor.

Skatteverkets bedömning: Avdraget underkändes. Det ansågs inte sannolikt att bilen enbart användes som ”poleryta”, utan för privat bruk.

 

6. "Ska jag få jobb måste jag se snygg ut."

Flera har de senaste åren begärt avdrag för näs- eller bröstoperationer med hänvisning till att arbetet kräver att de håller sig ”fräscha”.

Skatteverkets beslut: Avdraget underkändes. När det gäller det yttre och arbetet, är det endast skyddskläder som är avdragsgilla.

 

7. "Exfrun tog pengarna när lyan såldes"

Förlustavdrag för försäljning av bostadsrätt med hänvisning till att ”exfrun tog alla pengarna”. En man från Kungsbacka hade satt försäljningssumman till noll när han skulle deklarera försäljningen av bostadsrätten. Orsaken var att exfrun hade lagt beslag på pengarna för försäljningen, 220 000 kronor. Det skulle strida mot Europakonventionen att ta upp hans del av försäljningssumman, eftersom han ju inte fått sin del till godo av exfrun.

Skatteverkets bedömning: Såväl Skatteverket som länsrätten underkände avdragen. Det avgörande var vem som ägde bostadsrätten på pappret, inte vem som tog pengarna från försäljningen, slår domstolen fast.

 

- Folk är ärliga i alla fall. Och så länge de är det, så blir det inget skattetillägg, bara underkänt. De redovisar ju en faktisk kostnad, även om vi sedan underkänner den, säger Kay Kojer.


DREAMS COME TRUE!

Åh herregud! Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Drömmar slår visst in!
Från och med torsdag så kommer ett nytt dokumentärprogram börja visas. Och inte vilket program som helst.
Det handlar om *trumvirvel* FAMILJEN BERNADOTTE!
Jag har alltid önskat att Kungafamiljen ska synas lite mer på Tv!

Nu känner jag att min Tv-vecka är komplett. (kanske möjligtsvis mitt liv med) ;)

Måndag: Svenska Hollywoodfruar
Tisdag: Desperata Hemmafruar
Onsdag: Fuskbyggarna
Torsdag: Lyxfällan och Familjen Bernadotte!




Sveriges Vackraste? (som just nu har världens kanske osmartaste pojkvän)

GRATTIS HANNA

Idag fyller Hanna år, grattis vännen!
Och när någon fyller år ska den självklart firas, vilket vi gjorde igår kväll.
En trevlig kväll med massa godis, skratt, prat och öl! Perfekt! Blev ingen utgång för mig och lillasyster, utan stack hem vid halv 12 eftersom både jag och hon ska jobba idag.

Helgen ser ut och bli riktigt bra! Förutom jobb idag 10-18 då..
Ikväll blir det nämligen middag med Daniel på nöjesfabriken. 9-rätters gratis middag, de ni! Han vann den på jobbet ;) Lite förmåner ska man ju ha ;)
Jag ska äta tills jag spyr!

Puss hej

MUST?

Jag tycker att man borde införa must vid fler tillfällen på året än bara Jul och Påskmust.
Det är ju så vansinnigt gott!
Varför inte midsommarmust? Spökmust? Nyårsmust? Tackarmust? Kräftmust?

Jag vet att jag iaf har medhåll av en person, så kom igen nu o hjälp mig skriva ett brev till Apotek-Arnes!


Mumma!

(spökmust serveras lämpligen på halloween)

LUST?

Idag är en sådan dag som jag inte har lust med nåt.
Dagen började med att jag blev försenad. Hade glömt att skriva ut det jag skulle redovisa om dessutom.
Kunde inte sitta i bibblan och jobba med paneldebatten för kursreferenslitterturen som jag behövde var redan upptagen, fick åka hem och sätta mig här istället. Glömde bort att det var tvättid.
Känner mig skitstressad över skolan, jobbet och allt annat.
Dessutom snöar det, jippie!
Fy fan!
Vill egentligen bara dra täcker över huvudet och ta en ny dag, men först ett hårt spinningpass med Malin som äntligen är hemma! (plus att jag ska avnjuta lillasysters pannkakor oxå) Nåt positivt iaf på en skitdag!





Börjar bli trött på..

Börjar bli lite trött på att vi aldrig hittar nån lägenhet, men det känns dumt o köpa någon om vi inte är nöjda.
Det gäller bara o se möjligheterna oxå.
Var på en visning förut, den var alldeles för liten, och ska iväg på en om en halvtimme igen.
Sen blir det en till på torsdag, den på torsdag är vi riktigt sugna på! :)

Förresten så ska lillasyster dammsuga idag, perfekt!

Duktig!

Jag har varit duktig som få idag och kommenterat klart alla mina studiegruppskamraters IKT-arbete, och dessutom nästan gjort klart "jag som pedagog" uppgiften + att jag föreberett lite inför morgondagens musikredovisning. Skönt :) Efter detta åkte jag och Daniel och handlade lite. Ikväll blir det tacosmys här hemma efter att jag, Mickis, Mikaela och Jennie tränat.
Veckan är fullspäckad som alltid, och jag vet inte när vi ska hinna med att tvätta ens.. Det har varit så här i ett par veckor nu, ska bli skönt när det blir lite lugnare! Om det blir det nån gång?

Bjuder iaf på ett par kort från helgen:




Min söta systerson Simon <3



Restaurangbesök med Frida och Elin <3


Nu SKA jag ta tag i disken, suck.

Veckoplanering

Måndag: Plugga, träna, handla
Tisdag: Skola, Visning av två lägenheter, DH?
Onsdag: Skola, träna, tvätta
Torsdag: Skola, Visning
Fredag: Ledig, plugga, gå ut och äta med Daniel, Mickis åker hem.
Lördag: Träna
Söndag: ?




Middagsmys med Älskling på fredag :)

TJOSAN

tjosan i trosan.
nyss hemkommen från en helg i skövde.
jag har haft det bra, fullt upp. Jag har bla. träffat alla mina syskon, alla mina föräldrar, alla mina syskonbarn och ett par kompisar.
Kul har det varit iaf :)
Nu orkar jag inte skriva mycket mera för denna gången!
Puss och hej!

Rullstolsbasket!

Idag hade vi besök av handikappidrottsförbundet på skolan. De sa i början att vi inte skulle ångra att vi gick dit idag. Det stämde verkligen! Gud vad roligt vi hade, speciellt rullstolsbasketen. Vi skratta så vi grät och fick ont i magen. Stina stog för underhållningen och ramla baklänges med sin rullstol säkert 5-6 ggr. Även en gång framåt (!), något som jag lyckades med lite senare oxå.. snacka om att vilja ha bollen! Jag blir så himla tävlingsinriktad, även fast vi inte ens räknade målen.. :P

Efter detta var det dags för boxning med Mikaela, något som känns nu. Rullstolsbasket och boxning på en och samma dag - jag kommer vara mör imårrn. Men det är det värt ;)





Nu - lyxfällan :D

temapass charter

Temapass Charter!

2010-04-08 00:00

Temapass Charter! Måndagen den 19 april är det dags för vårterminens Temapass med temat Charter.

Passet är i gympasalen 7301 (universitetet) kl 17.15-18.30. Alla är välkomna så ta med era vänner och bekanta.

Solhattar kan med fördel användas.

Alla andra pass är inställda den kvällen.

Välkomna!!!!


(nån som vill följa med oss, så säg till ;) tror det kan bli riktigt kul!)




VISNING

Lägenheten idag var tyvärr sådär.. vi får nog leta vidare..
Nästa vecka ska vi på tre visningar, så ni får hålla era tummar, för nu börjar vi bli trötta på att leta!
Känns som att det alltid är nåt fel.. idag var köket lite för gammalt o slitet, och kök kostar ju så mycket att renovera tyvärr.. men dom tre nästa vecka var det nytt kök i ;)

Har varit på ett svettigt spinningpass oxå.. det tog ordentligt på benen. När jag kom hem hade lillasyster gjort makaroner och köttfärssås, perfekt! Nu ligger hon och kollar på OC, dödstrött efter sin dag på praktiken och jag sitter o surfar lite.. Snart blir det fuskbyggarna och en kopp thé!

Imårrn blir det skola mellan 11-16, boxning kl 17.15 med Mikaela och sen packning inför Skövde i helgen.
Ser framemot att träffa tjejerna på lördag kväll, och att träffa mina underbara syskon och syskonbarn!




Tänker på min Elin! Saknar dig, alltid!

FINT VÄDER!

Idag är det fortfarande väldigt fint väder, härligt! Vi ska på visning om en halvtimme, en trea på Rud. Spännande!
Ikväll blir det ett spinningpass och sen hoppas jag avnjuta mikaelas köttfärssås :)
Orkar inte skriva mycket mer idag!
Puss!

Om en timme

Om en timme anländer lillasyster till Karlstad. Hennes madrass är bäddad och arbetsuppgifterna är klara för henne ;) haha! nä, men ikväll ska vi till jennie, se på Desperate Housewifes och förmodligen flöta i oss en pizza. Mysigt!
Morgondagen är fullspäckad, skola mellan 9 och 16, visning av lägenhet 16.30, spinning 18.00..
Har så mycket och göra nu att jag inte vet hur jag ska hinna med allt.. Men det löser sig alltid!

Puss

AKTIV

Idag har jag varit sjukt aktiv!
Det har hunnits med:

* Skola
* Disk
* Promenad i solen
* Pluggning på balkongen
* Sjukhusbesök hos Daniels mormor :(
* Träning
* Promenad till Pekås, Daniel på longboarden. Härligt!

Nu är jag dödstrött och ser framemot hollywoodfruarna!
Förresten, nån som vill köpa sommardäck av oss? :)
Puss




haha.

VÅR!

Det är så himla skönt med ordentlig vår, äntligen! Kan sitta ute på min balkong i bara tshirt nu, eftersom solen ligger på där fram till 5 på eftermiddagen. Helt underbart!
Har suttit där en stund nu och läst kurslitteratur (!) och jag fick lite färg på armarna :D
Nu får det bli en snabb promenad, sen ska vi hälsa på daniels mormor på sjukhuset och sen blir det ett pass powerstep på KAUIF. Kul!

Min vecka:

Måndag: Skola, sjukhuset, träning
Tisdag: Skola, lillsyster kommer
Onsdag: Skola, visning, träning, tvätt
Torsdag: Skola, plugga med Camilla, träning
Fredag: Åker till Skövde
Lördag: Umgås med tjejerna
Söndag: Åker hem igen




Slänger in en bild från förra helgens festligheter, Jennie, Mikaela, Malin och Sanna här..

Till Katrin

sitter och kollar lite på youtube, och kom in på:



Kom genast att tänka på syster Katrin, hon är ganska besatt av bumbibjörnarna.  ;)

GRILLA

Ikväll har jag o Daniel grillat korv med bröd på balkongen. Härlig känsla!
Efter detta såg vi på körslaget och somnade en sväng.
Vid 10 tiden åkte Daniel till jobbet, och jag ska snart sova. (pensionär?)
Var bjuden på fest både igår och idag, men gick inte på nån av dem. Tråkmåns?
Nemen, ganska skönt o ta de lugnt kände jag. Imårrn blir det städning på balkongen, tvättning av bilen och byta däck på den, eftermiddagen ska vi hem till daniels syster och där ska det bokas flygbiljetter och planeras inför Italien :D

Sov gott!

Spenderarna :)

Idag har jag och Daniel spenderat lite pengar på stan.
Jag köpte två par skor, ett par leggins och ett armband. Daniel köpte ett par skor och en träningsväska.
Det var köp 3 betala för 2 på stadium, det uttnyttjade vi såklart och fick 3 par skor 1100. Lagom tyckte vi!
Och tänk vad glad man blir av lite shopping!

Nu ska vi städa och tvätta bilen, det behövs kan jag säga.
Puss

HÄNGLÅS

Förr i tiden hade man hänglås på sin dagbok och gömde den någonstans så att INGEN förutom du själv skulle kunna hitta den.
Idag skriver vi dagbok på nätet så att ALLA kan läsa den.

Konstigt?

TVKVÄLL

Kvällen är räddad. YES! YES YES!

"Svenskt livsstilsprogram från 2010. Säsong 8. Avsnitt 5 av 10. PG och Holly gör av med 100 000 varje månad, något de absolut inte har råd med. För första gången blir budgettavlan sexsiffrig. Ett antal bostadsaffärer och ett osunt konsumerande utgör bakgrunden till den ekonomiska lavinen. Paret har 15-18 blancolån och en kreditskuld på 700 000 kronor. Maken PG har ingen koll på detta. Även 11/04."

LYXFÄLLAN ÄR BÄST!!!

FÖRDELAR

På söndag kommer min lillasyster hit för att bosätta sig hos oss i 2 veckor. Hon ska ha praktik på färjestads travbana.
Jag ser ett par fördelar kring detta:

1. Jag och Daniel kan äntligen få en betjänt!
2. Vi behöver inte betala för att få en städerska!
3. Jag kanske, kanske, kanske kan få komma o klappa lite på hästarna?


Perfekt!




Systra mi och jag i full 80-tals mundering.

VARFÖR?

Idag har jag varit hos tandläkaren. Varför ska de alltid envisas med att ställa frågor under tiden de håller på i munnen på en?

- Vad tycker du om försäkringen som du har då?
- en e ba
- ja, det är ju en trygghet o ha den förstås. Vad gör du för något annars?
- a uar
- jaha, vad roligt. till vadå?
- il äae
- har du lång tid kvar då?
- vå å

suck.

BRUTALT

Boxningen igår var brutalt jobbig, men väldigt rolig. Träningsvärken idag är inte rolig, men inte lika illa som jag trodde att den skulle vara. Som tur är.
Träningen avslutades iaf med galet god pizza med Malin och Sanna, stackars Jennie blev magsjuk.
Efter detta tryckte vi i oss lite chips och såg på världens bästa tvprogram despret.

Idag vankas det jobb, ska åka om 10. Är inte alls sugen kan jag säga...
Kommer iaf hem efter 19 ikväll, lär vara helt död. Är inte van med så långa dagar.

Ha en fin dag! Puss <3

VECKANS BÄSTA DAG

Hej svejs!

Idag är det veckans bästa dag, det står nämligen desperate housewifes på schemat hemma hos Jennie.
Idag vankas det pizza med köttfärs och rödlök ;) Innan detta ska jag o Malin svettas lite på ett Box-pass.
Morgondagen ser tråkigare ut, då ska jag nämligen sitta i kassan mellan 10 och 19. Tråkigt. Men välbehövliga pengar förstås!

Puss!

TANKAR

några tankar som ploppade upp i mitt huvud under gårdagens spinningpass:

* det här ska jag nog orka! det är ju bara en timme spinning!
* efter uppvärmningen: oj, har inte själva passet börjat än?
* efter 10 minuter ytterligare: varför, varför, varför gör jag detta?
* när det är dags för återhämtning: åh guuuud vad skönt! prisa gud!
* efter 10 sekunder (känns det som): fan vad fort återhämtningen går!
* vid passets slut: Jag är så JÄVLA duktig, Beach 2010 here I come! Nu åker jag hem och äter hamburgare.. bra där!

nu: Frukost!

Storhandlat!

Nu har jag och Daniel storhandlat. 600 spänn gick det på, och ändå ser kylen ut såhär:



I princip tom..
Fast det mesta ligger iofs i frysen :)
Snart bär det iväg till träning, och sen blir det hamburgare till kvällsmat. Mums! (jag längtar redan)
Puss!

Vecka 14

Måndag: Plugga, träna spinning
Tisdag: Plugga, träna boxning med Malin, laga mat tillsammans och se på DH
Onsdag: Plugga, träna styrka
Torsdag: Plugga, träna powerstep
Fredag: Fest hos Nathalie (?)
Lördag: Bakis? :P
Söndag: Vet ej..


Promenad

Nu tar jag en härlig långpromenad i solen. Det kan behövas efter allt godisätande i helgen. Och mer lär det bli då jag har halva ägget kvar..



Mums!

FANTASTISKT!

Har haft en helt fantastisk dag idag! Dagen började med att jag och Karin åkte in till påskparaden i stan ändå, där mötte vi upp daniels andra syster med hennes lilla familj. Jag åkte karusell med Oskar och inhandlade självklart marknadsgodis. Mums! Efter detta gick jag och Karin på stan en stund, där inhandlades det ett vitt linne och ett par örhängen. Karin köpte sig tre par linnen.
Sedan tog vi en glass på vägen till bilen. Helt underbart väder!

När jag kom hem så letade jag och Daniel efter våra påskägg som vi gömt för varann. Daniel hade tilloch med arrangerat en liten lek. Haha. Jag blev superlycklig när jag hitta mitt, och nu är hälften borta...
Vid 4 tiden åkte vi ut till Daniels syster Pernilla och hennes familj ute i Skattkärr. Vi åkte fyrhjuling och grillade korv med bröd ute i solskenet. Hur mysigt som helst! Lekte en massa med Oskar såklart och myste med lille Erik.
Så söt!
Vid 8 tiden for vi hemåt, dödströtta. Satte oss och kollade på körslaget, där Daniels vän Simon är med och sjunger. Nu har Daniel nyss åkt till jobbet och jag har faktiskt tänkt gå och lägga mig.

Men här kommer ett par bilder från dagen:




Karusell med Oskar (spiderman)



Spiderman i egen hög person ;)




Jag och Daniel åkte fyrhjuling..



Vi åt grillad korv..




och myste med Erik...


GLAD PÅSK!

Godmorgon!

Glad påsk på er! Solen skiner och det är helt underbart väder ute!
Skulle egentligen åka in på påskparaden, men nu var svärmor sjuk och karin alldeles för bakis, så nu blir det inget. Synd. Men det blir iaf en riktig långpromenad idag och sen bara umgås med Daniel.
Vi ska leta efter våra påskägg och bara mysa hela dagen!
Hade inte tänkt göra nåt speciellt ikväll heller, daniel börjar jobba klockan 10 så vi ska väl äta o så innan det och sen går jag nog o lägger mig.
Imårrn kväll firar vi lite påsk med Nathalie och Andreas istället. Mysigt.

Äntligen är det vår ute på riktigt!

Dagens vårtecken: Snön framför balkongen är helt borta nu! Härligt!
Ha en fin påskdag! Puss

GLÖMDE

Glömde berätta att idag fyller både min älskling och min pappa år! Daniel blir hela 24 år och pappa har bara 10 år kvar till pension ;) Ett stort grattis till er iaf!



Världens bästa kille! Älskar dig!! <3






Världens bästa pappa!

SKÄRTORSDAGEN

Gårdagen spenderades hos Frida med Malin, Jennie, Sanna, Mikaela och Frida såklart.
Efter ett par öl där så tog vi oss vidare till Anders inne i stan. Där stannade vi ända till kvart över 12 då vi började fundera på om det var dags att gå ut? Så blev fallet, men det var hur mycket folk som helst ute. Slutade iaf med att jag, mickis och jennie hamnade på Tempel. Det sög.
Men annars var kvällen kul som alltid.
Men höjdpunkten var nog iaf när Jennie ramlade ur hissen. Vet inte hur hon lyckades, men hon fullkomligt flög ut.
Inte kul att hon har lite ont idag, men skadeglädje är den enda sanna glädjen som man brukar säga! <3

Sitter o ses på solsidan nu. Är skittrött så sen blir det sängen.

Puss

Redo!



Redo för festligheter! :D ses i dimman!

REGN

Idag är det då 1:a april. Det regnar/snöar, det är ett par plusgrader och väldigt mulet.
Jag minns vad jag gjorde 1 april förra året. Jag var på universitet, kungen och silvia var där.. vi stog ute i bara tröjorna och satt och solade mot väggen. Fy fan vad gött det hade varit.
Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar till det blir lite varmare och all snö försvinner.
jaja. Dagen ser ut såhär:

Vfu, Göra klart Daniels present, Se klart filmen som Daniel hyrde igår - men som jag somnade ifrån, och ikväll fest hos Frida och utgång. Najjs!
Dessutom ska barnen ha Talang på skolan idag. Alltid lika roligt, för de är så duktiga! Och vi ska luras med dem lite ;)

Puss!

RSS 2.0