party!


tänkte jag skulle blogga lite , kan ju va kul. skulle bara berätta att jag är full. de  är jag och typ 10 killar. fast ja gilar ju å hänga med killar så jag klagar inte. 
kul å va full, va ett jä'cla tag se n alltså.... inte som förr i tiden när ja festa varje ´fredag o lördag.
de orkar ja fan inte nu..
men m,en. jag är väl vuxen.
nu ska ja supa vidare, puss 

trötter...


jag är en tröttis. man blir det när man jobbar natt på konsum. gick nyss upp. hade fått lönebeskedet. blev positivt överraskad fakstik ;) gött me pengar imårrn, eftersom jag har -50 kronor på mitt kort just nu :P bra jobbat karolin!
lovade mina jobbarkompisar o skriva nånting om konsum, haha. Dom kallar mig för "bloggaren", men de gör inget för ja e så cool ändå :P btw. kassler är inte roligare å packa än köttbullar kan jag ju bara säga! Men men, bara en natt till nu sen är det helg :) I'm lovin it!

idag blir de jävligt lugnt tror jag. ska tvätta om 10 minuter, suck.. det är inget kul alls fakstikt. men nödvändigt. + att jag får en till vuxenpoäng :P eller jag vet inte.. haha. jag är trött.

i helgen blir de storhandling, eftersom all mat i kylen är slut. sen på lördag blir de nog fest o utgång. Vore kul fakstikt! men vi får väl se.
Ser fram emot valborg för då ska jag hem till skövde o hälsa på. Blir tjejfest med flikkorna o hälsa på alla mina underbara systrar :D det är inte dumt det!

men men.. slut för idag, tack för idag som man brukade säga i skolan.

Förresten, våran silverblixt is the shit!

over and out /nufflan ;)

image5

nästa helg blir de fyllekalas med världens bästa Anna :)

friday night..


tillbringades på kebab-house nere på stan. (och nej, kebabhouse i k-stad är inte ett sjabbställe som i skövde) Käka sjuukt god mat. sen lånade vi en film. Rod Hot. Riktigt rolig fakstikt. HUr fint väder som helst btw. Jag älskar det!
Annars en lugn o skön helg. Skönt faktiskt. Blir fullt upp nu några helger i rad så ska bli skönt å slöa i helgen. Kanske ha grillpremiär imårrn o antagligen köpa bil i helgen. Har hittat en fin opel vectra som det nog blir om den är bra! Ska åka o titta på den imårrn. Ska bli skojj!

Plutten har somnat i soffan, helt slut är han. Ska låta han sova där tills jag ska sova oxå, så att han är utvilad när han ska festa med grabbarna imårrn.

Men men.. Pusspuss

sommar & sol

 ja nästan iaf.. himla fint väder idag! tog en runda ner till stan förut. Införskaffade mig en ny foundation o hårfärg, min utväxt är inte o leka med!  härligt väder är det iaf! Blir så glad när det är varmt o skönt! :)

ska snart ta o laga lite middag, sen blir de o hämta daniel på jobbet o sen åka till skåre o leka me vovven, kasta lite boll o så ;)

Puss

Min älskade lillasyster

Min älskade lillasyster




Min lillasyster Mikaela. En riktig liten fjortis. Men söt som få :)


Förresten, glömde berätta om min underbara helg med Daniel i Örebro. Vi bodde på supermysigt hotell. Va på mysig bio. shoppade på stan. var å badade på gustafsvik. bästa helgen på länge. Jag älskar dig plutten!








Miiin FAVORIT ever

Min favorit ever, HÅKAN HELLSTRÖM. Min gud, min sötnos, min goding. Fan va jag älskar Håkan Hellström. Fan jag låter som jordens största fjortis. Men det är inga fjortiskänslor. Det är ÄKTA kärlek :D Hans nya skiva, UNDERBAR. Jag är helt lyrisk. Men inget, inget slår Hurricane. Underbar låt. Ja, fan va grym han är den där Håkan. Det är ren lycka, sprudlande glädje. helt sjukt att jag kan va så besatt. men han har vart min största favorit i snart 10 år. Nästan halva mitt liv. Det är sjukt det!

Hmm, idag blir de jävligt lugnt. Ska snart (jaaaa, snaaaaaaaaaaaart) ta disken. Disk-berget. Fan va ja hatar disk. Men får väl skylla mej själv när jag lagade tre uppsättningar matlådor igår å två sorters muffins. men gott me muffins va de :D tyckte speciellt Daniel. Min lilla tjockis ;)

jaja. ha're gött.

pusspuss

RSS 2.0