barndom

Några lite knäppa saker från när jag var liten:

* Jag vägrade äta ost ända tills jag var 12 år, jag åt enbart prickikorv

* Jag trodde att det var träden som gjorde att det blåste

* Jag åt ketchup till allt (pannkakor, kött, glass, filmjölk..)

* Jag hade Leonardo Dicaprio på väggarna, från golv till tak (efter Titanic)

* Jag trodde att Örlen (en badsjö i Tibro) bestod till större delen av öl

* Jag tyckte att Commerce i Skövde var suuuperstort (ett litet köpcentrum)


hahahahaha

memory lane

Var inne på min lunar för och se om det stängt ner än, och gick in på min presentation som det så fint heter. Där har jag skrivit mitt "inlägg" som blev dagens hundra ord för många år sedan..
Så här skrev jag då:


Kärlek, det bästa som finns.


Finns det något mysigare än att somna bredvid killen man tycker sådär mycket om? Känna hur han ligger bakom ryggen o kramar dig och luktar på dig. Helt plötsligt så spelar inget annat någon roll längre. Bara ett sms, en blick, eller en liten puss. Små saker som gör att hela världen känns rosa, himlen känns närmare än vanligt och allt blir så mycket roligare. Finns det någonting annat som gör en så lycklig? Riktigt strålande lycklig! För mig är detta det allra bästa som finns. Jag längtar tills jag hittar min drömprins, som bara är min. Min, Min, Min.".


seg dag

Har haft en ganska seg dag på jobbet, med massa krångel - och framförallt spöregn vilket inte är så kul och köra i 20 mil i.. Men jag kom ju fram välbehållen och i tid så jag ska väl inte klaga.
Det är riktigt sitta inne och mysa framför teven väder ikväll så det tänker jag göra oxå. Daniel är på bio med några vänner och jag ska njuta av att vara helt ensam med Beverly hills och en smoothie ;)

Idag bestämde vi att min bästa vän Anna och hennes Daniel kommer hit och hälsar på nästa helg. Vilket ska bli grymt kul! Vi har bestämt oss för att våra killar ska bli vänner (de har bara träffats en gång tidigare). Jag tror inte det kommer bli svårt, jag menar - båda heter Daniel, båda gillar tvspel, båda gillar USA och har varit där och båda gillar fotboll (nåja min Daniel kanske inte är nån huligan direkt - men han tittar ibland ;) )

Ha en fin kväll! Puss

Lite motion?

Lite motion kan ju aldrig skada nu när jag sitter i en bil hela dagarna - därför cyklar jag med Daniel till jobbet nu ikväll och sen hem. Skönt i den varma sommarkvällen.
Nu har vi precis druckit hemgjorda smoothies och senare planerar jag att se ett par avsnitt av Beverly Hills 90210. HAr blivit helt besatt.

Puss



my new favourites..


Jag älskar kläderna, frisyerna, dialogerna, intrigerna, kärlekshistorierna.. ja allt!

Jennie

Efter en dag på jobbet åkte jag och hämtade Jennie som var i stan. Hon följde med en stund och hade med sig wienerbröd som vi fikade upp och sedan tog vi oss en promenad i sommarregnet. Det var mycket som behövdes uppdateras om och planeras inför. Nu har hon nyss åkt hem och jag ligger i sängen bredvid min babe och ska kolla på Beverlys hills innan jag oxå ska sova.

Tvättid kl 7 imårrn - jippi. Sen blir det jobb igen.

Godnatt!



Min fina Jennie..

Längtan


Saker att se framemot i Augusti:

* Italien
* Besök av bästis + hennes boyfriend
* Simon fyller 1 år
* Jag fyller 24 år
* Vara ledig två veckor
* Malin kommer tillbaka
* Inflyttningsfest

sovmorgon + regn

Vaknade halv ett idag - helt sjukt. vet inte när jag sov så länge sist. Ändå var jag inte ute igår.
Var hemma och såg på "snabba cash" med Karin och åt jordnötter. Mycket trevligt.
Vid 2 tiden kom Daniel och Johan hem. De hade hamnat i slagsmål. Eller rättare sagt så hade ett gäng med 8 killar hoppat på dem och slagit Johan så han var alldeles blodig. Fy fan så fegt!
Vi fick tvätta av Johan och ge han lite värktabletter, stackarn. Daniel hade klarat sig med ett slag och inget blod som tur var..
Trött jag blir på folk som drar runt på stan enbart för att söka bråk!

Puss

have I told u?

Har jag berättat att det nu bara är en månad kvar tills vi åker till Italien? eller som vi säger här hemma. ITALIANO! Med lite italiensk brytning ;) Det ska bli så otroligt roligt och skönt. Känns som om det var igår det var 8 månader kvar. Men nu är vi snart där - i värmen, vid havet. Underbart! Blir dessutom första utlandsresan tillsammans med Daniel - hoppas på många fler.



hit ska vi, fucking wonderful! <3

Död?

Säger som många andra bloggare redan gjort, bloggvärlden är död på sommaren.
Och tur är väl det kanske? Känns som om det finns roligare saker o göra än o sitta vid datorn ;)
Men liiiite saknar jag nog vissa personers inlägg och närvaro!

Har haft besök av mor och far sen igår kväll. De kom vid 9 tiden igår kväll och åkte precis hem.
De har nu fått se vår lägenhet och tyckte att den var fin :P Vi har iaf ätit en massa och varit på båtrace i fryksta. Det var lite spännande faktiskt. Jag hejade på båten som var helt sponsrad av Mcdonalds såklart.

Men roligast var när vi stod på bryggan och det sa "plums" i vattnet. Vi undrade vad det var. Daniel sa att "den var gråfärgad, ungefär så häääär lång och lite böjd. Vi funderade ett tag och kom fram till att det nog var den lille killen bakom oss som kastat i nåt.
När Daniel sen skulle kolla vad tiden var så förstod vi vad det var som hade sagt "plums".
Och jag förstod varför den lille killen såg så bestört ut när han blev anklagad.

Ikväll blir det filmmys med Karin.
Puss!

njuter.

Njuter av sommaren fast jag jobbar. Igår kväll blev det gubbholmen med Hanna och Lisa från min klass + ett par tjejer till. Mycket trevligt. Tyvärr kom myggen och förstörde. Då fick det bli cykeln hem igen.
Efter jobbet idag blev det kvällsdopp i älven med Daniel och Johan. Härligt. Älskar att ha så nära till vattnet.



typ här brukar vi bada..

working lady

Jobb väntas idag med. Jihoo. Not!
12.00 - 20.30. Roliga tider va? Hoppas jag får lätta adresser att köra till idag. Orkar inte snurra runt för mycket.

btw. "Dyngkåt och hur helig som helst" är helt fantastisk!

tanx baby

Idag när jag kom hem från jobbet så väntade en liten överraskning till mig:



Min prins hade varit och köpt blommor till mig och även skrivit en liten lapp. Aaaaw! Dessutom hade han fixat en supergod sallad till mig på jobbet och tagit med hem. Det är sådant som gör livet lite roligare och bättre.


Btw så gick jobbet relativt bra idag, några små felkörningar men jag hann allt jag skulle och var tillbaka en halvtimme innan jag skulle. Skönt!

Puss!

alone.

Idag ska jag börja jobba själv på posten. Jag är riktigt nervös eftersom jag har världens sämsta lokalsinne.
Undra hur många gånger jag kommer vela bort mig och köra fel? Men det ska faktiskt bli lite kul att börja jobba oxå.. Speciellt nu när vädret är mycket sämre. Jag har verkligen haft tur!

Nu är det dessutom bara en månad kvar tills vi åker till Italien! Åh vad jag längtar! Så sommaren är inte slut för mig än. Men jag måste erkänna - jag saknar skolan. Längtar tills den börjar igen! Speciellt efter och få träffa alla klasskompisar och Malin som kommer hem! Saknar dig hjärtat!

Ha en fin dag! Puss





Kort från när vi var på Diggiloo, här lillasyster Mikaela och storasyster Ulrika och Katrin. Jag tar kort.

GÖTET

Har varit i GBG med min Daniel i helgen. Vi åkte lördag förmiddag. Sen blev det liseberg för hela slanten, hela dagen. Gud vad vi åkte - och vad kul vi hade! Men det allra bästa med hela dagen var såklart detta:



Vi vann! Äntligen! Ser alltid en massa folk som vunnit hur mycket som helst. Nu var de äntligen vår tur ;) (2,3 kg ballerinakex, de ni!)

Efter liseberg åkte vi till vårt hotell och däckade av trötthet. Gud vad trött man blir av karuseller.
Idag spenderade vi dagen på nordstan, jag inhandlade mig en luvtröja och mia skäringers bok "dyngkåt och hur helig som helst". daniel handlade sig nya kalsipper och ett tvspel. Dessutom inhandlades det present till oskar som fyller 4 år om två veckor!
Har iaf haft en superbra helg! Fint väder och hur kul som helst!

Nu blir det snart sängen med min nya bok..
Puss!

semestern slut..

Då var mina härliga 4 lediga veckor slut.. sorgligt men sant.
Jag har haft fullt upp, och roligt! Därför har nog tiden gått fort! Jag har verkligen haft tur med vädret och kunnat göra massa somriga saker! Men nu är det snart dags för första dagen på jobbet, idag och imårrn är det visserligen utbildning så jag börjar inte jobba själv förrän på måndag.

I helgen blir det en liten minisemester med Daniel. Vi ska nämligen åka till Göteborg och gå på liseberg och lite annat smått och gott. Åker lördag till söndag.
Idag åker även lillasyster hem igen.

Puss <3

"akta så ni inte trillar i"

Idag har jag och lillasyster åkt luftmadrass på älven. Vi klev i vid LLA och flöt hela vägen in till stan. Gud vad kul det var! Lite kallt i luften från början, men sen blev det bättre! Det tog ett par timmar, men kul var de.. :)
Vi har bränt oss en del båda två, eftersom vi båda var dåliga att smörja in oss. Men det får det vara värt.

Nu ska vi se sex and the city 1, (för 7:e gången för mig)
Puss

mini-semester

Har ju som sagt varit hemma hos mamma och pappa ett par dagar, på lite minisemester. Det har varit superskönt.
I söndags var det Diggiloo på Läckö slott. Min syster Katrin fick det när hon fyllde 30 av oss. Det verkade vara mycket uppskattat, showen var riktigt bra. Men allra bäst var Mojje och Markoolio ;) Innan showen hade vi picknick. Det var sjuuukt varmt. 34 grader i skuggan.
Härligt med en riktig sommar!

Kort kommer lite senare!
Igår följde lillasyster med mig hem, vi tillbringade kvällen i Älven, jätteskönt! Idag hade vi tänkt åka till Sunne Vattenland och bada med Jennie - men det sket sig då vädret är kass idag. Typiskt. Istället blir det bio ikväll - eclipse. :D jennie ska nog med oxå, gud va kul!

Hörs en annan dag!

girls night out!

Har haft en fantastisk kväll med mina fantastiska elin, frida och anna. Eller som vi säger: huru, stigge och odhan. Vi har ätit en mycket god pizza på riviera och spelat äventyrsgolf på billingen. (spännande) Efter detta cruisade vi runt en stund och lyckades tillslut få Frida att våga köra i drivein på macdonalds så vi kunde få oss en glass. Haha! Fegis där!

Imårrn blir det bad med Anna. Om det inte blir regn som det står att det ska bli nu. Suck. 30 grader och regn, värdelöst?

Nu blir det sängen iaf. Godnatt! <3

på landet..

Befinner mig som sagt ute på landet hos mamma och pappa, och har gjort det sen i onsdags. Jag har haft fullt upp hittills. Har ridit två gånger, plockat MASSA jordgubbar, grillat, badat med Simon i mammas pool och slingat lillasysters hår. Idag blir det nog lugnt på dagen och ikväll ska jag träffa Elin, Frida och Anna. Vi ska hänga vid simsjön, grilla nåt gott och bara ha de kul ;) Imårrn blir det nog bad med bästa Anna. (om vädret blir på vår sida, just u ser det just ut då det ska bli 29 grader imårrn)

Ska försöka väcka lillasyster nu så vi kan ta en ridtur :) Puss!




Min fina Simone <3

västgötaland

Idag åker jag hem till Skövde och stannar tills måndag. Jag kommer ha fullt upp antar jag.
Jag har planerat att gå ut och rida så mycket jag kan, för jag är riktigt ridsugen, jag ska på diggiloo med mina 3 systrar, umgås med mina vänner och kanske partaja lite :) Förhoppningsvis är det fint väder så jag kan ligga hemma på gräsmattan och sola, och åka och bada i Örlen. Förhoppningsvis ska jag väl träffa mina syskonbarn med.

Nu ska jag packa klart och säga hejdå till Daniel, alltid lika tråkigt och inte ses på ett par dagar - men det är ganska så skönt och få sakna varandra och längta efter varann. <3

Pusspuss!


picture rain



På barbros brygga i väntan på maten



Simon fick känna lite på vattnet i maribergsviken..



han tyckte det var otroligt spännande att leka i sanden..



såhär kan man oxå sova...



Grillning och mys i museiparken..



dricka välling med pappa Jimmy..



Daniel och Katrin lekte coola (eller nåt)



Pizzatime!



Rutschkana var superkul!

bye bye

Idag har syster med familj åkt hem. De kom i söndags och vi har hunnit med mycket.
Vi har bland annat: Spelat minigolf, lunchat ute två gånger, grillat hemma, spelat kort, busat med simon, matat simon 5 miljoner gånger ungefär, gungat med simon, promenerat, gått på stan, grillat och mysit i museiparken, sett på film osv..
Vi har iaf haft det väldigt bra, tråkigt att vädret inte var riktigt på vår sida för då hade det blivit bad oxå.
Undrar faktiskt vart det superduperjättefina vädret tog vägen? Nu är det bara lagom fint väder..

Hann med att gå ut i lördags oxå btw. Det var otroligt varmt, väldigt roligt och lite ångestladdat då både daniels iphone och vår kamera gick sönder..

Lite kort från deras vistelse kommer senare, håller på att inreda mitt nya skrivbord. ;)
puss

besök!

Har syster katrin + hennes lilla familj på besök sen igår. Vi har haft fullt upp.
Uppdaterar mer imårrn när de åkt hem.

puss

+ och -

+

sommar
fräknar
glass
nytt skrivbord
min ismaskin
min nya bränna
besök av syster + familj imårrn
semester
sommarmusik

-

regn på måndag?
bara 2 veckor kvar av semestern
glassbåtarna slut
tvätten

Sommarkänslor!

Haft en underbar sommardag idag! Jag och Daniel bestämde oss nämligen för att åka till Sunne. Väl där så åkte vi till "Aplungen" där Daniel alltid badade som barn. Vi var i vattnet riktigt länge med vår wabobaball. Jätteskönt. Låg sen och sola ett par timmar och åt medhavd picknick. När Daniel tröttnat på att sola åkte vi till ett annat ställe och åt upp våra jordgubbar.
Efter detta gled vi hemåt.

Nu ikväll var det meningen att vi skulle haft besök av Sofie och Richard, tyvärr blev det inte så eftersom deras flytt blev lite försenad. Vi cyklade istället och hälsade på i deras nya lägenhet. Var där en stund och sen cyklade vi och köpte en påse chips och hem för att se på vår favoritserie - How I met your mother.



På väg :)



Älsking somnade lite..



stranden vi var på..



lilla jag!



en del jordgubbar var GIGANTISKA!

fräknar!

När jag var liten hatade jag mina fräknar, nu älskar jag dem!



så här ser hela jag ut..

RSS 2.0