Dont work, be happy!

Efter en underbar vecka i Italien är jag helt slut. Kan bero på att jag drog på mig världens förkylning sista dagen.
Laddar just nu inför min första nollningsdag idag, ska bli grymt skoj.
Mer info och bilder från Italy kommer imårrn - då är jag ledig och planerar att tillbringa dagen inomhus.

Hade helst av allt legat på stranden i Lido, men får helt enkelt vänja mig vid kylan igen..

Puss <3

Bye bye sweden!

Hejdå Sweden, Buon Giorno Italia!



Ses om en vecka!

födelsedagsbarn..

Ikväll har vi firat Jennie lite som fyller 22 år idag! Vi blev bjudna på supergod princesstårta, kakor, godis och chips.. Nu står magen rätt ut för jag är så mätt :) Det spelades även spel, där som tur var Malin vann :P Man vet aldrig hur det kan gå annars ;)
Imårrn åker Malin och Jennie till Rhodos, hoppas ni får en underbar vecka. Jag ska simma över medelhavet en dag och hälsa på ;)

Nu är väskan nästan klar, packar det sista imårrn som man använder innan..
Blir nog inget bloggande mer förrän efter Italiano nu. Och inte för att vara sån, men jag hoppas det regnar hela veckan här hemma - så blir min resa så mycket mera värd :P

Bjuder på ett par kort från när jag var hemma i veckan:



Ett par kräftor som jag och pappsen fiskade in..



Familjens nya kissunge, Dolly heter hon, men vi kallar henne mest för katten just nu- Haha. Supersöt är hon iaf. Jag får knarka allergipiller när jag hälsar på nu..



Busar med Shakira gillar hon oxå, synd att Shakira inte tycker det är lika spännande ;)


Packas..

Här packas och tvättas det för fullt inför Italien, snart färdigpackat! Underbart! Kan inte vänta längre efter solstänkta bad, brundbrända ben, fräkniga kinder, Italiensk glass, sand mellan tårna och vattenland! Och framförallt VÄRME!

Innan vi åker till flygplatsen imårrn eftermiddag så ska jag hem till Jennie och fira henne lite ikväll och imårrn förmiddag ska vi på dop för Daniels kusinbarn Agnes. Efter dopet blir det och fixa det allra allra sista och sen dra oss mot flygplatsen. Vi bor en natt på Skavsta flygplats, eftersom att flyget går 7.10 måndag morgon och vi vill inte åka mitt i natten med småbarn..

This is gonna be GREAT!
Pussipussi

en tripp till landet..

Har varit hemma hos mamma och pappa sen i tisdags kväll. Alltså varit mitt ute i skogen, där det knappt finns mobiltäckning och datorn är långsammast i världen. Men det har varit bra ändå :)
Jag och pappa har fiskat kräftor, jag har ridit med Anna, fikat hos mormor, hälsat på Katrin och Simon och varit på stan. Sen har jag dessutom ätit supergoda smörgåsar med nyplockade kantareller. Mums!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi flyger ner till Italien, underbart! Can´t wait!
Puss

fikadejt..

Nu ska jag möta upp Malin och Jennie för en fikadejt och lite hängande på stan. Det ska bli riktigt roligt då jag inte träffat Malin på över 2 månader. Jennie har jag ju träffat ett par gånger i sommar - men inte så mycket som jag velat :)

Hade massa och skriva, men nu kom min j*vla pojkvän och störde mig.. :P han är så jävla knäpp! Men det är ju jag med, så vi passar bra ihop! ;)

Puss!




Malin & me

konsekvenser av en rolig natt..

Måste in till stan och införskaffa mig ett par nya jesussandaler, då jag dansade sönder mina älskade bruna i lördags. Måste ju ha ett par i Italien! Om exakt en vecka nu så har vi precis anlänt till vårat hotell, härligt! Längtar typ ihjäl mig eller nåt.

Men innan detta händer det lite annat kul, tex så kommer min älskade Malin hem imårrn, jag ska träffa min fina Jennie, åka hem till Skövde (om jag hinner) osv..

Nu blir det stan! Puss

mår som en rumpa

Idag mår jag som en röv. Efter en månads uppehåll på festande, så gick jag all in igår.
Vi hade OTROLIGT roligt! Det var länge sen jag dansade så mycket, och det var längesen jag svettades så mycket.

Klockan är nu halv 4 och jag har precis gått upp ur sängen. Yä.

Puss

fredag den 13?

Ikväll när jag kom hem från jobbet så bestämde vi oss för att göra chokladpudding och smoothie. Smoothie till mig och chokladpudding till Daniel. Det gick sådär.



Daniel sa till mig när jag spillde att jag skulle vara lite försiktig. Då vände jag mig om och såg det här:



"älskling, du får vara lite försiktig vet du"


(det tog huuuur lång tid som helst och torka upp)

glädjepiller

Sitter och kollar på MTV nu lite medan jag tvättar, och de spelar en massa PINK.
Jag älskar PINK, tycker hon är supergrym, och hennes videor är verkligen riktiga lyckopiller. Alla låtar är bra tycker jag!
Men det allra roligaste hon gjort är denna tycker jag:




haha!

visste väl det..

Har ju glömt och berätta, men Daniel har fått förlängt på sitt jobb. Han började där i slutet på Juni och från början var det bara tänkt som sommarjobb till sista Augusti. Men nu har han fått förlängt på obestämd framtid. Så himla bra. Dessutom trivs han kanonbra och ville verkligen vara kvar! =)
Jag är stolt över min snutt. :)



I smögen på midsommar! <3

Road rage!

När jag är ute och kör så mycket bil som jag gör nu när jag jobbar på posten (jag kör ända till Ed varje dag) så möter man många idioter i trafiken. Jag blir så himla irriterad på folk som inte kan anpassa hastigheten till underlaget, eller till hur mycket bilar det är.. Folk kör om i kurvor, i backar, i 150 km i timmen i spöregn.. osv. Inte konstigt att det händer olyckor.
Jag ska inte säga att jag är världens bästa bilförare, MEN jag tar det iaf någorlunda försiktigt!

Så, nu var det sagt.
Nu blir det HIMYM. (How I met your mother)

Mina favoriter!

Daniel tycker att jag är världens största nörd. Men jag måste få göra min 5 i topp lista på bloggar. (bara kända sådana, så Malin, Josefine, Annso, Hanna, Carro, Frida... m.m känn er inte utanför! Ni läses flitigt av mig ;)

5. Kenzas

4. Blondinbella

3. Stina - Lee

2. Egoinas värld

1. Spiderchick


tadadada!

måndax!

Då var det måndag igen, och min sista jobbvecka. Skönt. För sen får jag två veckor semester till innan skolan börjar. Varav en av dom kommer att spenderas lite mer söderut ;) Gud vad jag längtar! Jag vill till värmen nu, orkar inte med mer regn och skitväder..

Men ikväll kommer min storasyster Ulrika och lilla Alva. Tyvärr jobbar ju jag, men vi hinner umgås en stund ikväll och på förmiddagen imårrn! Mysigt! Alltid lika kul och busa med Alvis <3



Busfröt Alva och jag!

Bästishelg!

I fredags kväll kom Anna med sin Daniel och hälsade på mig och Daniel. De har nu precis åkt hem.
Vi har haft görtrevligt eller drettrevligt som man säger här i Värmland. Vi har bland annat spelat frisbeegolf (jag förlorade givetsvis och fick därför bjuda Daniel på bio) , ätit ute på Glada Ankan, varit på bio (day & knight) och gått på bergvik och Ikea. Mysigt och superkul.

Anna är den knäppaste människan jag känner. Men även den bästa. Här kommer några exempel på varför hon är så underbar:

* Hon framkallade alla sina gamla kort på sitt minneskort utan att kolla igenom vilka hon ville ha, det gick på 4000 kronor. Och det var en massa dubletter och misslyckade kort.
* Hon försökte få sin Daniel att köpa en tröja idag som hon tyckte var fin, men han ville inte ha den. Då vägrade hon att köpa en väska som hon ville ha. Försöka går ju.
* Hon lyssnar bara på upp - poppade gamla klassiker (typ replay dance mania) eller dancemusik. Skitdålig musik.
* Hon ligger alltid ner i bilsätet, om hon sitter på passagerarsidan.
* Hon har inte ätit en enda godisbit sen vi gick på högstadiet.

Gotta love it!



Anna in full action!



Daniel in action



jag inte fullt så koncentrerad..



Daniel, Anna, Daniel..


middag på Ankan..



Våra Daniel:ar på Ankan..

Dagarna går..

Dagarna går fort, snart har jag jobbat min period.. fyra veckor.. har bara 7 dagar kvar att jobba. Kommer gå hur fort som helst. Trivs faktiskt riktigt bra på jobbet - dagarna går fort och jag får se på Beverly Hills 90210 på rasten ;)

Snart är det dessutom helg, vilket innebär att min bästa vän Anna och hennes Daniel kommer hit på besök. Det ska bli riktigt roligt! Får se vad vi hittar på, jag hoppas på fint väder, men det lär det nog inte bli. Känns som om den riktiga sommaren är över.
Nu ska jag fortsätta se på ett avsnitt till på Beverly Hills 90210, sen ska jag sova. Daniel jobbar ikväll - så han kommer inte hem förrän sent. Hatar att sova själv.

Bjuder på ett kort från Oskars fyraårs kalas - här sjunger vi för honom, se så nöjd han ser ut. Söt!





nada

Blev inget besök av Ulle och Alva igår - då Daniel blev sjuk. Tråkigt. Vi får ta det nästa vecka istället, så det ser jag framemot.

Idag däremot fyller världens bästa vän 24 år, nämligen Anna! Jag hoppas att mitt födelsedagskort kom fram i tid! Grattis gumman - du är bäst! <3



Love u!

Barnkalas!

Idag har vi varit på barnkalas för Daniels systerson som fyllde hela 4 år gammal. Han fick en massa spidermangrejer och var såklart superlycklig över det. Det serverades tom. spidermantårta som var mycket god.
Självklart hoppade vi studsmatta och åt Pernillas goda kakor. Mums!

Nu är helgen slut och imårrn kommer Ulrika och Alva och hälsar på efter jobbet och stannar en natt. Mysigt!

Godnatt (snart) Puss!

RSS 2.0