en helg hemma i skövde

förra veckan var fullspäckad, mamma o pappa kom på onsdagen o stannde till fredagen. Vi spelade bla minigolf, badade, grillade och umgicks.. på fredagen följde jag med hem. Vi åkte även förbi min förra häst som nu är såld till gullspång, o hon hade fått ett superfint föl :)

i fredags kväll blev det ett kvällsdopp med lillasyster och en ridtur. På lördagen blev det bad o sol med anna, hennes pojkvän daniel och lillasyster. På kvällen blev det grillnig hos Anna, med elin o frida oxå. Vi hade otroligt kul. Jag blev full och plankade in på tidanbadet, va länge sen ja skratta så mycket.

orkar inte skriva mer nu.. ska sova, första dagen på jobbet imårrn.

Alva är sötast.

Puss

kvällsdopp

yepp, nu blir det ett kvällsdopp med lillasyster! Härligt!

BADPREMIÄR

en dag på stranden har det varit, med malin. Helt underbart, synd att jag aldrig lär mig. Jag vet ju att jag bränner mig lätt..
Men, det har varit värre..

Här kommer lite bilder från min dag iaf:



Malin steker sig


hej fräknar!



Haha, svanen..


härligt med sommar!


vi roade med oss att kasta stenar :P


snyggt (?)



Malin badar!


Bildbevis!


Jag badar!



snyggt med tummen :P


Ja, det var INTE varmt i vattnet!


Måndag

Dagen har sett ut såhär:

Gick upp 09.00, åt frukost på balkongen. La mig ute i solen, solade i 2 timmar.
Vid lunch gick jag o Daniel till hans mormor med en blomma o ett kort, hon är sjuk stackarn.
Sen promenerade vi in till stan, köpte glass o satte oss i solen vid museet o njöt. Sen spelade vi lite amerikansk fotboll o sen promenerade vi hem. Åkte ut till Skåre för o bli bjudna på grillat. Supergott som alltid.
Ikväll har jag även sett "Lotta på liseberg", o snart ska vi åka hem.

Imorgon ska jag gå upp tidigt, ta en promenad innan frukost, sen är det badpremiär för mig och Malin. =) eller för mig iaf!

statusupdate:

mår: bra
är: solbränd =)
saknar: ALVA
längtar till: CYPERN
vill ha: ett sommarjobb
har: lockigt hår idag
ska: snart åka hem
har på mig: kjol o linne o flipflop
tycker att: sommaren är fantastiskt
ser framemot: att åka hem i helgen
ska bli: kontakperson ;)
ikväll: blir det rederiet, avsnitt 15 (har en bit kvar)

puss hej

midsommar i bilder




















sommarvädret i sverige

visst är det härligt? NOT! Ligger ute o solar, hur skönt som helst. Så helt plötsligt så börjar det regna.. skitkonstigt. Från ingenstans..får sitta inne en stund nu o se om det blir bättre snart.
På tisdag ska iaf det riktigt fina vädret komma, då ska jag o Malin bada o sola! Gud så härligt! På onsdag kommer mamma o pappa o till helgen blir det att följa med hem till skövde.

nu ska jag kolla om vädret är finare..
ikväll ska jag ladda upp bilder från midsommarafton. eller om en stund om inte vädret bättrar sig.

pusspuss



midsommarafton

Igår blev det mariebergsskogen med Marina och Svärmor, åt en SUPERgod glass och kollade på midsommarstången.
Sen åkte jag o älsklingen till Sofie och Richard. Satt ute i solen och ja försökte göra en midsommarkrans, som blev sådär.. haha.. Fick supergod mat, ugnsbakad lax, färskpotatis, sallad och gräslökssås. Jag åt till och med en bit sill. Heja mig!

Sen blev det kubb, o gissa vilka som vann? Tjejerna såklart ;) Total utklassning :P
Efter detta blev det glass med jordgubbar, ananaspaj, och min speciella jordgubbstårta med choklad och maräng. OTROLIGT GOTT!
Under tiden drack vi öl och cider och lite tequila rose..

Otur var att vädret blev vi lite dåligt, så vi förflyttade oss in i lägenheten och spelade BUZZ, vilket gick skitdåligt för mig.
Lite senare kom cristopher och daniel och hälsade på..

Var en trevlig och mysig kväll, men ganska lugnt ändå.
Kvällen avslutades med ett desperate housewifes avsnitt med Sofie och sen en promenad hem till svärmor och svärfar för att sova.

Idag blir det grillat, om vädret blir bättre..

Puss hej

GLAD MIDSOMMAR!

Än så lyser solen, härligt. Hoppas det håller i sig. Har precis lockat håret o satt på mig min blommiga klänning, så jag är en riktig midsommartjej!

Hinner inte skriva mer nu, ska göra klart jordgubbstårtan o sen åka ut till Skåre.

puss hej

HA EN RIKTIGT BRA MIDSOMMAR ALLA!

snart midsommar

jepp, imårrn är det midsommarafton. Då blir det mat o dryck, kubb och trevligt sällskap hos sofie och richard.
På dagen hoppas jag på att det blir mariebergsskogen.

nu bir det film.
puss

äntligen lite sol..

En fantastisk start på dagen idag, solen sken och det var varmt för en gångs skull! jag o Daniel åt frukost på balkongen, o sen tog jag en promenad in till stan för o träffa Malin o göra stan osäker.. Jag inhandlade mej en bikini, o malin köpte en likadan klänning som jag gjorde i veckan.. :P Vi är töntar! Sen tog vi en lunch i solskenet på Amigo, gott med Pizza. Blev sen bolaget för att inhandla lite till midsommar att dricka..

Sen tog jag o gick hem, skönt att promenera utmed älven, skyndade på mig nya bikini o satte mig för att sola på balkongen.. SKÖNT! Har äntligen fått lite färg iaf..
Skulle sen till electrolux för möte om ett tvåveckors kassajobb, men en timme innan mötet ringde de o sa att de inte behövde någon kassapersonal nu - utan någon som jobbade på lagret istället. Jag börjar bli OTROLIGT trött på detta nu. Jag hatar finanskrisen!

Har nu tagit en långpromenad o pratat med min mamma o min syster..
Ska snart (ja, snaaaart) dammsuga o duscha o sen får det nog bli några avsnitt av Rederiet..

Puss Puss




Jag Saknar Alva, förhoppningsvis kommer jag hem o får träffa henne nästa helg!

säsongsavslutning..

Ikväll är det säsongsavslutning av desperate housewifes.. =( inte kul alls! Dessutom kunde varken Malin eller Jennie träffas som vanligt idag, så får bli ensam.. Ska väl gå bra det med ;) Tråkigt utan dom bara!

Idag har varit en fullspäckad dag, först vaknade jag o Daniel 2 timmar efter vi tänkt gå upp..Men det var skönt att sova. Så åkte vi in till stan, Daniel handlade sig ett par shorts och en amerikansk fotboll, jag handlade inget.. Sen åkte vi till donken o käkade varsin burgare, o sen åkte han o jobbade.
Jag åkte ut till skåre igen, la mig o sola, i typ en halvtimme - sen försvann solen.. :(
Hjälpte sen svärmor att köra en tv till mormor Siri, o sen åkte jag hem, Med mig hade jag Rolle. Han ska vara här till ikväll nån gång.. Vi tog en jättelång promenad i solen, skönt o mysigt.

Nu har jag precis diskat, o ätit hemmagjort potatismos och fiskpinnar. Har även utökat min receptbok med massa nys goda recept :)

Nu ska jag fortsätta se på vänner.

puss hej




Världens bästa hemmafruar!

helgen..

Har varit hundvakt typ hela helgen, mycket nu med både farfar och mormor flytt samtidigt (daniels).
I lördags var jag hundvakt hela dagen, när daniel o hans mamma o pappa var i huvudstaden för att packa ihop och flytta åt Daniels farfar. På dagen gjorde jag inte mycket, men på kvällen kom Malin och det blev filmkväll. En riktig nostalgitripp till 90-talet med svensson-svensson filmen och tio orsaker att hata dig. Sjukt roliga filmer! Till detta blev det godis, ost, kex och dricka. Mycket gott! En kväll med mycket skratt och prat, och framförallt längtande till Cypern =)

Igår, söndag, blev det inflyttande i Daniels farfars nya lägenhet här i Skåre. Blev mycket lyft och plockande, då allt var tvunget o bli klart. Eftersom gubben är 102 år gammal så kan han ju inte göra så mycket själv..  PÅ kvällen var vi helt slut, otroligt trötta - som man blir av att flytta.. Då blev det den obligatoriska flytt-pizzan och sen åkte jag och Daniel hem för o ha en myskväll.. Vi köpte ostbågar och dricka och la oss sen å kollade på "fired up" - en ganska rolig film..
Sen kom Richard förbi en sväng och han o daniel beställde biljetter till USA i september.. SKITKUL för dom, mindre kul för mig :P men blir säkert bra ;)

Idag är jag återigen hundvakt, när daniel och hans far är i huvudstaden och hämtar hem gammelgubben, o daniels mamma hjälper mormor siri med inflyttningen i hennes nya lägenhet..

Nu vill jag bara att det ska bli fint väder, och att jag ska få något av sommarjobben jag har på G!

Puss hej <3

har tråkigt..

yepp, jag har tråkigt. Är hundvakt ensam ute i skåre idag.. inte så superkul direkt.
har varit iväg på "billiga butiken" på förmiddagen, men hittade bara en lampa för 60 spänn.. Fin var den ;)
ska snart ta rolle med ut på promenad, sen ikväll kommer Malin och håller mig sällskap. Tur det!

Nu är det dessutom bestämt, Daniel och Rickard åker till USA en månad i september..
Jag är självklart glad för hans skull, men jag kommer sakna honom otroligt mycket. Har ju inte varit utan honom mer än en vecka under snart 3 år.. Tycker det är skitjobbigt, men förhoppningsvis går månaden fort för mig iaf.
Jag får väl sysselsätta mig här hemma. Dessutom har ju jag cypern att se framemot.
Jag o Daniel har ju aldrig rest själva, så vi bestämde oss för att resa på vart sitt håll utan varandra. Kan vara kul att nån gång få resa med sina kompisar innan man blir för gammal. I framtiden kommer det ju bli så att jag o Daniel reser en del med varandra och gemensamma kompisar, vilket blir en helt annan sak. Men antagligen otroligt roligt och mysigt det med.
Men det kommer bli jobbigt att gå å lägga mig ensam en hel månad..

Men nästa sommar, då åker jag o Daniel till Thailand om allt löser sej ;)

Puss

ge mej en..



har du nånsin sett nåt så gulligt förut?
jag vill verkligen ha en bullterrier, så otroligt söta!

nu blir det sägen, natti.

en filmdag..

eftersom vädret är så himla fint blir det nu film i mängder..
har diskat, bakat och varit på möte om jobb på framtiden, vilket ser lovande ut.

dessa filmer blir det:








hoppas på att dem är bra...

puss hej /Karolin


en resa till framtiden, igen

då var det dags igen, jag ska till Framtiden AB igen för ett jobb hos dem. Visserligen bara 2 veckor, men hallå, bättre än inget tänkte jag. O dom har nog dåligt samvete för att jag inte fick förra jobbet, dom ringde dagen efter jag skickat in ansökan. Så håll tummarna en gång till ;)

Igår var det väldigt lugnt på dagen, jag o Daniel tog en lång sovmorgon, sen så kastade vi lite amerikans fotboll, o jag råkade peta (?) Daniel i ögat så han fick en liten blåtira. (förlåt älskling) Vid halv 4 kom svärmor o hämtade oss.. Flyttdags för Daniels mormor, men jag har ju stukat foten så kunde inte göra så mycket. Fick en mycket roligare uppgift, nämligen vara "barnvakt" åt lilla Oskar så länge. Vi gick till lekparken, superkul :) Oskar är supersöt! Blev en massa gungande, klättrande och hoppande..

Trots att jag inte hjälpte till så mycket med städningen fick jag ändå hamburgare på Kennets, råvärt ;)

Förväntas bli en mycket lugn helg. Idag ska jag städa, baka och diska o se på nån film ikväll..Daniel åker till stockholm för att flytta åt sin 102årige farfar.. Imårrn blir det lugnt på dagen o sen film eller annat med Malin.
Söndag ska jag träffa Hanna och hjälpa Daniels farfar att flytta in i lägenheten.

Puss så länge

jag längtar...

http://bokaresa.destination.se/iad/travel/air/result?sid=0ebaeqRQM614094

min stackars tossing...

min stackars fot mår inge bra..
går bättre nu när den är lindad, men får inte gå för mycket på den. Så idag har det varit mycket stillasittande..
Bara kollat på film och tagit det extremt lugnt. Längtar till Daniel kommer hem från jobbet. så han kan ta hand om mig :P

nu ska jag se om jag hittar nån bra film att se på.

so long!

tisdagsdejt, jobbintervju och stukad fot...

Gårkvällen var mysig som alltid, grillade med Malin. Vilket var sjuuukt gott! Planerades en del inför vår Cypernresa, som vi ser framemot otroligt mycket! :D Vi ska ha så sjuuuukt roligt!! Desperate var lika bra som alltid.. Synd att Mike ska gifta sig med rödtotten bara! Ligg med Susan istället!!

Dagen idag började med jobb intervju på Manpower, tror det gick ganska bra.. Bara att hålla tummarna.. :D
Kom hem till skåre, där vi fortfarande är.. men i dag åker vi hem till vår egna lägenhet istället..
Sen hände det mindre roliga.. Jag skulle "busa" med Daniel och jagade honom.. o då stukade jag foten.. har ev. fått en spricka i foten.. vilket inte är rätt timing nu!!!! Så nu ligger jag här med lindad fot o har skitont.. JÄVLA BAJS rent ut sagt!!

puss

en bra dag

gick upp klockan 10, åt frukost med Daniel. Promenad tillsammans med Rolle. Daniel gick hem till rickard, jag åkte in till stan med Nathalie. Inhandlade mej en svart bikinitopp för 20 spänn, fynd! Satte oss i solen och åt en glass och bara hade det gött. Fick ett samtal från Manpower, så imårrn blir det jobbintervju. Håll tummarna denna gången!! Jag vill verkligen ha ett sommarjobb, så jag kan följa med utomlands i Augusti!
Efter stan blev det långpromenad med Rolle, sen satte jag mej i solen o har nu solat en stund. Blev väldigt varmt..
Väntar nu på Malin, så att vi kan ha vår traditionella tisdagskväll, med grillat, desperate och massa skoj :)

Pusspuss


hundvakt

igår kväll tog jag o daniel vårt pick och pack för att åka ut till skåre och vara hundvakter.
På kvällen blev det kebabrulle och jordgubbar, sen blev det söndagsparty där älskade Håkan hellström var gäst <3
idag har vi varit ute o storhandlat och varit ute o gått långpromenad med Rolle, fast Daniel sprang (nej han är inte sjuk) haha! Sitter nu o väntar på att Sofie och Rickard ska komma hit, så blir det tacos, glass med jordgubbar och spela spel eller se nån film.

Ska dra nu! Puss

Sveriges Nationaldag!

Nationaldagen började med att jag o Daniel sov riktigt länge, sen cyklade jag ner o köpte färskt bröd och pålägg till frukost.. Mycket gott var det! Lite senare gick vi in till stan, där det var nationaldagsfirande vid sandgrund. Köpte oss en korv och en glass och bara va.. Sen så firade de lag o andra som tagit smguld i år.. Då var ju självklart delar av FBK där.. bla, Perra och Jonas "monstret" Gustavsson (som jag är lite kär i).. Först gick Perra förbi oss, o så nickade han till Daniel "det där ser bra ut".. kom på först efteråt att han hade ju sin FBK tshirt på sig.. ;) Daniel vart stolt iaf!
Sen gick Gustavsson förbi.. kom på den roliga idén jag o daniel att vi skulle gå fram till honom och spela in han på mobilen. Sagt och gjort! NU är Daniels nya ringsingnal "Daniel det ringer" - Av självaste Jonas Gustavsson!
Vi var helt uppspelta efteråt :P

Sen gick vi hem iaf.. o sen vidare för å se på Karlstad Crusaders spela. Daniels jobbarkompis spelade.. det var kul när solen var framme :P

På kvällen blev det hem till Frida på herrhagen och se på fotbollen, äta lite grillat och dricka lite öl. En trevlig och ganska lugn kväll..

Idag har jag varit o röstat, känner mig duktig!

Ikväll blir det ut till Skåre, sova där i 2 dagar o vara hundvakter..

Pusspuss

mina 100 ord, på lunar för 3 år sedan..

Finns det något mysigare att somna bredvid killen man tycker sådär mycket om? Känna hur han ligger bakom ryggen o kramar dig och luktar på dig. Helt plötsligt så spelar inget annat någon roll längre. Bara ett sms, en blick, eller en liten puss. Små saker som gör att hela världen känns rosa, himlen känns närmare än vanligt och allt blir så mycket roligare. Finns det någonting annat som gör en så lycklig? Riktigt strålande lycklig! För mig är detta det allra bästa som finns. Jag längtar tills jag hittar min drömprins, som bara är min. Min, Min, Min.".

-kankse lite töntig, men ganska fina ord av mig ändå..

ikea-rea med Malin

idag blev o dra ut ill bergvik för att gå på Ikea-rean.. jag handlade lite småsaker, bla en mycket gosig filt, chips för 6 kronor (som snart är slut), toalettpappershållare och två kuddar.. Malin däremot, köpte inget! Jag är förvånad :P
Sen blev det coop, gina och glitter för att träffa Nathalie en snabbis :)

Hemma vid 5, skittrött.. La mig o gosa med Daniel en stund innan han skulle iväg på personalfest på nöjesfabriken och leklandet.. Somnade efter att han åkt..Superskönt!
Min kväll tillbringas med Ikea-chips, päronsoda, "i taket lyser stjärnorna" (filmen) Skitbra!! nu laddar jag ner "what happens in vegas" blir o se den i sängen, kommer väl somna men..

Daniel lär väl inte komma hem förrän sen antar jag, så måste ju sysselsätta mig. Skönt att vara ensam hemma ibland o bara ta det lugnt...det kan man behöva ibland..

Imorgon blir det en dag tillsammans med min underbara Daniel, vi ska gå ner och köpa färskt bröd på morgonen o sen bara va hela dagen.. På kvällen blir det hem till Frida med Malin och se på fotbollen.. skoj =)

puss hej






Malin syndar :P

bilder från gårdagen



Mitt superlag ;)



Klassen samlad..



Söta Camilla som fixade med Bodaborg för klassen!



Världens sötaste Jennie



hemma hos katrin och hennes kille



Jag o Petter



jenni och emily



Jennie och Jag



Haha, roliga kort vi spelade med :P



sing it, baby ;)



Katrin och Jennie sjunger loss..



sen blev det trubadur, mysigt värre..



haha, sorry camilla :P



ja bjuder på den :P



Jenni, Emliy och Hanna..



Tjejerna med världens vackraste namn, nämligen: Caroline och Karolin ;)



så sjukt roligt kort.. "är jag full i ögonen nu igen?"



på väg in mot staden..

tack för en fantastisk dag/kväll.. :)

"skolavslutning"

Igår bar det av till Karlskoga, för att ta oss till en klasskamp på Bodaborg. Jag, Jenni, Jennie, Nathalie och Hanna åkte iväg - o alla hjälptes åt att hitta, då det svåraste var att hitta i Karlstad (?). En mycket rolig bilresa iaf, med mycket skratt och sång, och laddande för Bodaborg. Här skulle det lekas!
Kom fram prick klock 11.00, o så blev vi indelade i lag. I mitt superlag ingick; Jag, Carro och Emily.
Vi var superladdade och började med första banan "galleriet".. Kommer in i rummet, och fattade ingenting alls.. Sjukt svårt! Men efter några banor så började det gå bättre..
Jättekul banor, men svårt och jag har värsta träningsvärken idag.. Dagen slutade iallafall med att mitt lag kom delad trea på 10 poäng.. Vilket vi var mycket stolta över ;) Fick fribiljetter som gäller under sommaren, så det lär bli bodaborg snart igen :D

Hemma vid 17 tiden, dags att äta, duscha o göra sig i ordning för klassfest hos Katrin på Våxnäs.. Kl 7 skulle vi vara där, så blev lite stressigt.. Men vi hann :)
Blev en supermysig och rolig kväll hos Katrin, med mycket sång, dans, singstar, kortspel med kamasutra kortlek ;) och sen blev det utgång.. Dock inte så många som följde med ut, men det blev jag, camilla, jennie, jenni, emily och Carro iaf. Det blev Glada Ankan och det var fullt med folk.. Antar att det var mycket studenter.. Skitbra dj, så vi dansade hela kvällen :D

vid 2 tiden blev det dags o gå hem.. Jag o Camilla tog våra trötta ben och promenerade hem..Camilla sov hos mig, lite dåligt med bussar till Karlskoga :P sjukt skönt att sova sen..en lång dag.. som blev otroligt lyckad!!

Idag blir det Ikea en sväng med Malin och se om vi kan hitta nåt kul på rean.. Sen blir det att städa lite (tråkigt), ikväll blir det antingen lugnt och skönt hemma eller att åka till min allra bästa Madde =D

förresten.. blev inget sommarjobb för mig.. :(

Puss o hej

Sommarlov!

härligt, då var det sommarlov tills den 24 augusti.. vet inte om jag fått jobb ännu, den som väntar på nåt gott väntar aldrig(alltid) för länge..
opponeringen idag gick bra.. blev irriterad på min lärare bara, hon fattar sjukt trögt ibland.. ,men men :P nu slipper vi henne iaf..

tisdagsdejten igår var mysig som alltid, jag o malin köpte vitlöksbröd, grillad kyckling, potatissallad och gurka, till efterrätt blev det cheezdoddlar. :) Mumsigt! Lagom till 9 kom Jennie, och det var dags för desperate housewifes.. tror inte det var säsongsavslutning, o man kan ju alltid hoppas att det iaf är ett avsnitt till =D

har varit sjukt duktig idag, varit i skolan, diskat jätteberget, tvättar o vart på stan o gjort ärenden. Så nu är drickat inhandlat inför morgondagens klasskamp på Bodaborg, det ska bli sjukt roligt :) På kvällen väntas det bli party :)
om 1½ timme kommer svärmor o hämtar mig, ska ut till Skåre o vara hundvakt åt Rolle. Rolle är mysig =)

puss hej




Rolle & Oskar 



skövdehelgen i bilder


Daniel leker med Alva



Alva


sparka lite fotboll


mys i gräset


daniel fick agera sagokung


mysigt



i mariestad o äter glass


sötast!!!


pappa fick löshår :P


jag


Daniel red :D


hahahahaha


jag red lite oxå..


vår fina shakira


grillning hos katrin o jimmy


redo för mat


på väg till mariestad crusing


daniel o jimmy spelar guitar hero


snart blir jag moster igen =D

its raining..

tråkigt med regn, igår kändes regn och kallt hur långt bort som helst. Men hallå verkligheten, roligt med regn, not!
men men, då får jag ju iaf opponeringen gjord inför imårrn, är väl bra antar jag..
sista seminariumet imårrn, sen SOMMAR! Håll ut en liten bit till..

grilla med malin och jennie ser ut o bli svårt idag, blir o åka upp till Malin sen o hitta på nåt annat att äta :)

puss o hej

Tomat-Karolin

hemkommen från Skövde metropolen idag.. har vart en jättebra helg..
Började i torsdags med att åka hem till min syster med sambo och lilla Alva, blev en lugn kväll, men mycket lek Alva.
Fredagen vart det superfint väder, så vi var ute o lekte med Alva, och sen åkte vi in till mariestad för att gå i affärer och äta glass vid vattnet. Sen åkte jag o Daniel hem till mamma o pappa, o sen var det kalas för lillasyster.
Vi var uppe sent o kollade på kort från när vi var små, o från när mamma o pappa var unga. Gud vad vi skrattade! Tur att man inte ser ut så nu för tiden iaf :P

I lördags blev det ridning med lillasyster, plus den stora händelsen, lyckades få upp Daniel på Othello. Sjukt roligt, han som alltid vägrat förut :P Han har till o med lovat att rida nästa gång vi åker hem =)
På kvällen blev det hem till syster Katrin o Jimmy i deras nya radhus, Det var verkligen superfint, o Katrin är allt lite tjock runt magen nu ;) Bara 3 månader kvar! =D Grillade iaf o sen åkte vi till mariestad crusingen o kollade folk o bilar..

Söndagen blev det o vara ute i trädgården hela dagen, solade o spelade krocket o kastade frisbee o grillade korv.. Kvällen blev lugn, efter att jag bränt sönder mina stackars lår är jag nu mera den rödaste av dem rödaste :P Inte skönt! Varför lär jag mig aldrig?
Spelade lite guitar hero på kvällen o sen blev det läggdags..
Idag åkte vi hem, var hemma i Karlstad klockan 3. Grillade korv med vår nya elgrill, o satte oss ute i gräseyt o åt.. Nu har vi spelat lite "strandboll" (vet ej vad de heter), o nu kom Benke, kanske ska spela lite fotboll. Annars ska jag nog ta en promenad nu, o sen hoppa in i duschen..

Har varit en riktigt bra helg, och jag vill aldrig att sommaren ska försvinna igen..

Imårrn blir det informationsmöte om att bli kontaktperson, sen hämta en cykel hos min svärmormor, plugga lite o sen kommer Malin för att grilla.. Förhoppningsvis kommer Jennie o ser på Desperate Housewifes med oss sen iaf!
(jag kommer inte bli glad om det regnar imårrn!!!!)

Puss puss

RSS 2.0