35,50 =)

Igår var en riktig fixar dag.. hann med hur mycket som helst, skönt o få saker gjort. På kvällen överraskade älsklingen mig med bio - year one. Supermysigt, ganska rolig film men trodde att den skulle vara bättre. Roligt var när vi skulle köpa godis och jag o daniel lyckades köpa för EXAKT lika mycket. 35,50. Lite pinsamt eftersom hon i kassan nog trodde att vi räknat vårt godis. Haha! Mysigt med bio var det iaf, man kan inte göra så mycket annat känns det som, pga av det riktigt skitvädret vi har.

Längtar så SJUKT mycket till cypern. Men idag fick jag ett mail att vårt flyg är tidigarelagt hem med 11 timmar och 25 minuter. Vi blev riktigt besvikna då det betyder en hel dag mindre med sol och bad.. :( Men som tur är så får vi tillbaka pengar för det.

Nu har vi städat hela lägenheten och varit duktiga. Ikväll blir det nog lugnt, imårrn blir det barnkalas och på kvällen ska vi umgås med Nathalie och Andreas.

Puss puss

Stora fixardagen!

Ja, idag är det fixarfrasse som är igång. Ojojoj. Handla, ringa samtal, tvätta, städa, betala räkningar..

hallå där, köp blåbär!

Idag var jag ute med hon jag är kontakperson till och plockade blåbär, det regnade och var vått. Men det fanns massa blåbär. =) Imårrn kommer hon hit o vi ska baka blåbärspaj.

Imårrn är en fullspäckad dag. Först jobb 7-12, baka paj med N, ut till Skåre o gå med Rolle och sen umgås med Malin.

Daniel är i Skåne tills på onsdag, saknar min prins.

Puss hejdå





Kärlek.

Återträff, cruising och träffa släkten.

Åh, vilken bra helg det var hemma i Skövde. I fredags åkte jag hem till mamma o pappa, sen åkte jag till Tidan för återträff med gamla ridgänget som sagt. Hur KUL som helst! Saknade många där, tex Elin o Sara - var ju bara halva dreamteam som kom. Jennys bäbis var supersöt och alla var som vanligt - helt underbara! Nu har vi bestämt oss för att ses oftare, och det ser jag framemot. =)

På lördagen blev det en sväng till farfar, som hade fått supersöta kattungar.. Åh vad jag ville ha med en hem. Men går ju inte pga av min förbaskade allergi + att jag inte vill ha en katt i lägenhet.
Efter farfar så tog jag o lillasyster en promenad med våran vovve Shakira, tom solen sken. Sen blev det middag med mamma o pappa o sen dags att göra sig iordning inför en helgalen kväll med Elin, Frida och Anna.
Vi lagade tacopaj och åt annas goda blåbärspaj med marsan sås.. Drack en del öl och jäger, och blev fulla! =)
Spelade spel och pratade snusk och en massa skvaller och skrattade otroligt mycket åt Anna ;) Ni vet vad jag menar!

Vid elvatiden hoppade vi in i FRidas bil för att ta oss till falköping och cruising (precis som förr i tiden), hade skitkul på cruisingen. Ett axplock av vad som hände:

* Vi blev jagade av en kille som visade snoppen
* Crille stukade foten och fick åka ambulans
* Vi snodde "cruising" skyltar
* Vi försökte övertala en raggare att om han fortsätter ha en tröja som det står "öl, jänkare och fitta" på så kommer han aldrig få fitta (haha)
* Vi träffade Håkan, Lundin och Ambjörn. Blev så glad av att träffa Lundin att det var nära tårarna kom. Kramades så det gjorde ont.
*Frågade korvgubbarna om dom fortfarande sålde korv, det gjorde dom inte, då frågade jag om dom inte sålda några levande korvar :P
* Träffade min fulla lillasyster och åkte sen hem tillsammans med Fridas lillebror..

Var så OTROLIGT roligt och träffa Kusin-Håkan och LUndin.. Tror ingen förstår hur mycket jag saknar mina pojkar. Vi som umgicks varje dag förr, träffas aldrig nu mera.. Sorgligt. Vi hade otroligt kul på den tiden..Men allting förändras. Hoppas kunna träffas lite oftare iaf.

Efter cruisingen blev det sova hemma hos syster Katrin, slocknade direkt.
PÅ söndagen mådde jag märkligt nog bra, umgicks och pratade med min gravida syster hela dagen.. Nu är det bara 4 veckor kvar tills lillen kommer. Ska bli såååå roligt!
På kvällen åkte jag till syster Ulrika och åt mat med henne, fredrik och lilla Alva. Lekte en massa :)

Åkte sen hem i min fantastiska bil och pussades med älsklingen.

Idag har jag jobbat o snart ska jag ut i skogen med hon jag är kontakperson åt o plocka blåbär.

Puss puss




Gamla ridtjejerna, Malin, Madde, Martina och lillasyster



Promenad med lillasyster



Jag o fantastika Anna



Underbara Elin (huru4ever)



Mina fjortisar, Frida och Elin



ojdå, långt in i dimman



Fr.v. Ambjörn, Lundin, Håkan och Jag. Världens bästa killar.



Jag o världens bästa Micke



Micki hade fått en hatt :P



haha..



godnatt..



bebisen..

NU ska jag slita mig ifrån datorn.

återträff

Återträff med gamla ridgänget ikväll, varit skitkul. Synd att inte så många kunde komma bara.
Men GUD vad vi har skrattat, kändes som om det var en vecka sen vi sågs- fast det i själva verket var 4 år sedan.
Saknar ridningen o alla som var med. Det var verkligen SUPERkul!

Nu sitter jag ute hos lillasyster Mickis i hennes stuga o snackar lite, plus att jag prövar kläder av Mikaela som jag ska sno av henne till Cypernresan ;)

puss hej

26 dagar kvar!

Nu är det bara 26 dagar kvar.. Gud vad härligt det ska bli, den svenska sommaren SUGER just nu!! Kan det aldrig bli fint väder? Snart har hela sommaren försvunnit och det har varit 2 veckor fint väder.. Hoppas på lite till.

Idag blir det jobb, ska sitta i kassan 9.30 till 18.00.. Har fått en del dagar i kassan nu, ska bli roligt med lite omväxling.
Nej, nu måste jag gå å göra mig iordning..

Puss hej!


sååååå trött

Igår kväll när jag skulle gå å lägga mig så var jag trött, men när jag legat i sängen i en kvart - så var jag inte trött längre. Somnade nog inte förrän efter 2, började jobba klockan 8.. Är så SEEEEG idag.. Efter jobbet har det varit lugnt, var ut till skåre för att hämta Daniels Ps3 hos Sofie och Richard, o Sofie fick se vår fina fina bil ;) Åkte sen hem för att ta en promenad (en kort) o sen blev det ett avsnitt av rederiet och sen lite pyssel med min cykel som behövdes skruvas på (tur man har en karl ibland).
Ikväll blir det soffan för mig själv, Daniel ska till Benke och spela sitt nya tvspel och jag ska se på rederiet o sova tidigt!

27 dagar kvar!

Puss

pics



från igår kväll, - kossan karolin




- Apan jennie




- o sälen (hitler) Malin

Tack för igår tjejer, ni är BÄST.

Nu blir det "anna nicole smith" på femman, glass och mys i soffan.

CYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEERN!

Resan bokad!
17/8 - 25/8
Karolin, Malin, Jennie, Frida, Emma, Mikaela - Vi kommer ha the time of our life!


Party ikväll!

Om två timmar kommer Jennie och Malin.. Då blir de grillat och boka resa om vi hittar nån bra.. Sen blir de en massa dricka o senare kommer Mikaela oxå. Sen blir det dans hela natten lång!

Puss

lite kär sådär..

ja, lite kär är jag allt i nya bilen. den är FANTASTISK! Roligaste bilen jag nånsin kört, dessutom är den ju så söt ;)

Idag har vi spenderat dagen ute i skåre, daniel har hjälpt sin pappa att snickra på nya paviljongen, och jag har solat (sjysst arbetsfördelning tycker jag) Har iaf fått lite färg nu, kul o vara lite brun när man ska gå ut imorgon.
Nu är Daniel hos en kompis o dricker lite öl och jag laddar upp för imårrn, blir ett par avsnitt rederiet tror jag allt..

Puss o hej

Kärlek







vår FINA lilla rymdbil <3

SMART!

Så var man ägare av en liten SMART, jävlar vilken smart bil.. Hur billig som helst att köra och äga, vi tankade fullt i göteborg, sen dess har vi kört 25 mil o när vi kom till Karlstad så försvann en "plupp" från mätaren..Helt sjukt. På 30 liter tar vi oss HUR långt som helst!

Nu är vi jävligt trötta, så blir nog en mycket lugn kväll..
imårrn ser det ut att bli superväder.. funderar på att åka o bada.

puss

har man bestämt sig, så har man..

Efter jobbet idag så hade jag o Malin bestämt oss för att åka till kronoparkens bad och bada lite.. eftersom vädret skulle bli fint.. Men grejjen var att vädret var ju inte direkt super.. :P Men det var varmt nog ändå tyckte vi, även om det var varmare i vattnet.. Så blev inte så mycket solande! men vi badade med alla (störda) barn som var där o vi höjde nog medelåldern ett par snäpp.. Men det var iaf en mysig dag!
När jag kom hem så såg jag på film med Daniel och Johan, o nu har vi ätit lite vitlöksbröd ock kycklingvingar.. sjukt gott! Johan o Daniel har stuckit på bio och jag ser framemot ett par avsnitt av mitt favoritprogram just nu, nämligen Rederiet!

Sen blir det sängen tidigt, för klockan 7 imårrn bitti åker vi till GBG för att hämta våran bil som vi FÅR av Daniels föräldrar.,. helt sjukt snällt..
Det blir en SMART iaf, jättesöt bil.. Perfekt när man inte har nåt fast jobb och är student.. skitbillig att äga o köra. PERFEKT!
Ser framemot en dag i mitt älskade Göteborg med, ska nog hälsa på min älskade henrica, emil och maja och ta en tur till mitt gamla jobb - café bräket i slottskogen.. Jag längtar! Lär bli en superhelg oxå, med utgång med mina favoriter på lördag!

puss






Gud vad jag saknar Henrica..





Händiga Henning, Kaxiga Karl och Bettan..

Myspys!

Ikväll ville jag överraska Plutten lite.. så jag bestämde mig för att vi skulle åka till Mariebergsskogen och spela lite minigolf och självklart äta en glass.. Vid halv 7 var vi där o spelade en runda minigolf. Daniel vann :( Men, det viktigaste är att kämpa :P Sen tog vi en glass vid vattnet och sen åkte vi hem för att grilla lite korv med bröd på elgrillen.. Gott!

Imårrn blir det jobb igen, sen till kronoparksbadet och bada med Malin.. =)

puss

en helt vanlig måndag..

jobbade 8-13 idag.. åkte hem, satte mig på balkongen o åt mat, o tog sen en långpromenad. Skönt i det fina vädret! Sen gick jag ut o skulle kolla dimensioner på de två cyklar jag o daniel fått av hans mormor, för vi trodde det var punka på båda två.. men jag provade att pumpa dom, o gissa? det var inte alls punka.. så nu har vi tre cyklar att cykla på :)
cykelutflykt?

ikväll ska jag till hon jag är kontaktperson åt, för första gången. Se hur det går.

puss

Harrys utgång!


Underbara malin!



Söta Frida!


Malin och Josefin


haha, vem är han med tungan?


Josefin förklarar...


kvällens avslut.. Mums!

Najjs prajjs only for you my friend!


Igår vart det jobb fram till 19.15 på kvällen, blev lite stressigt för mig som skulle till Frida på fest! Men hemma kvart över åtta var jag o öppnade första cidern.. gjorde iordning mej på en timme o sen drog jag till Frida för lite party. =)
Blev en mysig och rolig kväll, som avslutades på Harrys.. Säger bara en sak, vinkärringar o turkar var det gott om ;) men vi hade kul ändå.. Med lennartdrink, dansande, låtsades vara VIP och aggressiva Josefin som var supergullig ändå =)

efter massa dans gick jag o ´Malin till BK och beställde varsin Nice Price - precis som på nollningen. Mycket gott!

Mötte upp Daniel o Johan o så tog vi bussen hem.. Spelade spel och drack öl till halv 4, men vi var så JÄVLA trötta så sen blev det sängen.. sov till 2 idag, sjukt.

puss 

bilder från en huru-stigge-odhan kväll

       

      


bilder från en av de roligaste kvällarna i mitt liv..
grillat o passoa på annas balkong, en massa skratt o snuskprat, sen bilfärd till tidan, försöker planka in på Olstorp, blir jagade av en vakt (tror vi iaf) anna springer rakt ut i brännässlor, vi åker till tidanbadet, jag hoppar över staketet o badar, de andra skrattar så dom håller på å dö..

va länge sen ja skratta så mycket..
ni är bäst tjejer!

tvspel

finns det nåt jag hatar så mycket som tvspel? Nej, jag tror inte det. Daniel har nu spelat tvspel i 3 dygn känns det som. Han o Johan sitter o gapar o skriker o allt annat är som borta. Han märker inte ens att jag är hemma. Kanske ska  vara lite lömsk o plötsligt så går hans ps3 sönder? vad tycker ni?

håller iaf på att baka lite sega chokladrutor..
ser framemot o träffa Malin ikväll =)

puss

sommar



kan vädret bli fint igen, så man kan bada?



Pappa - grillmästaren



hellre detta än regn..



Tummen och Daniel förra sommaren!




------> nu blir det "Changeling" med Angelina och sen några avsnitt Rederiet, med popcorn och saft.
 Trevlig kväll alla. Puss hej

Sommarkväll

Igår kväll var jag hos Hanna, vi fikade, pratade o var ute o cyklade i två timmar. Hur länge sen var det inte man var ute och cyklade bara för att cykla? Det var supermysigt.. :)
Såg sen en film på 3:an och vid elvatiden cyklade jag hem..

Idag har jag jobbat igen, 9-14.. lagom tid. Fick idag vara på hem o fritid istället för bygg o verktyg. Villket var lite roligare..

Ikväll ska jag nog inte göra nåt tror jag.. ska nog ladda ner ett par filmer och bara gotta mig, är så sjukt trött!
sitter å skrattar så jag gråter nu över ett minne med min barndomsbästis Emelie.. När vi skulle spela in en skräckfilm om en galen bonde som dödade barn.. så sjukt rolig (dålig) film =P

Imårrn ska jag försöka laga min cykel, o på kvällen blir det att umgås med Malin =)

Piuss

Jobbar..

Verkar som om jag kommer få jobba en del ändå.. Jobbade igår, jobbade idag, jobbar imårrn o på fredag. Gött!
Cypern - here we come!

Ikväll blir det hem till Hanna, får se vad vi hittar på.

har sovit nåra timmar nu, så sjukt gött å sova på dagen. inte ofta man går upp klockan 5.. men imårrn börjar jag iaf inte förrän 9.. skönt.

Daniel är bäst! <3

Bio ikväll!

Ikväll blir det bio med Daniel, Sofie och Richard. Dom har övertalat mej att se Transformers 2.. Som gengäld får Daniel diska o jag bestämma maten idag ;)
Nej, men det blir säkert mysigt ändå, fast jag hade velat se the proposal eller snuten i varuhuset :P

helgen har varit mycket lugn annars, i fredags hade jag o daniel myskväll, såg på film och åt en massa godis. Igår lördag, var vi hundvakter hela dagen.. Badade i poolen dom köpt och badade lite i älven. På kvällen åkte vi med Daniels föräldrar i deras nya BMW x5a till Sunne på en liten utflykt. Åt glass, åkte till deras gamla hus o checkade läget..

Idag har det varit lugnt, sov till 12 och låg i sängen till 1..nu har jag precis varit o handlat o om 2 timmar ska vi på bio.

Imårrn och tisdag blir det jobb på förmiddagen o på kvällen imårrn hoppas jag åka på allsång i M-skogen.. Nån som vill med? Malin? ;)

Imorgon kommer även Malin hem =D

Puss

regn

har varit super väder idag med, men nu kom regnet o åskan.. kankse behövdes.. men ändå tråkigt.. eftersom vi skulle sitta vid teatern o dricka öl ikväll o sen inta en uteservering.. Nu blir det nog öl inomhus istället.

2 Juli

Gårdagen var en mysig dag, först på dagen så bara gjorde vi ingenting.. Fixade lite hemma o jag solade en del.. Sen åkte vi till Skåre, lånade bilen o åkte till skutberget för att spela frisbeegolf, det var nåt nytt. Ganska svårt, men jag kom inte så långt efter Daniel iaf. Efter detta åkte vi o hämtade Daniels kompis Johan  o åkte till färjestad o badade en stund. Sjukt skönt att bada på kvällen! SEn hem o grillade kött, som vi åt med färskpotatis, gräddfil med gräslök, sallad och bjarnesås. Mycket gott! Efter detta blev det jordgubbar med mjölk. =)

Idag blev det stan en sväng för o uträtta lite ärenden, o sen ut till skåre för att fira Daniels mamma. Hon fick ett par nya shorts av mig o daniel för dom förra var fruktansvärt fula :P Åkte o badade en sväng vid vår nya fina badplats o sen åkte vi till edsvalla för att köpa en pool på öob.

Ikväll stack jag, daniel och richard till playan en stund till för ett kvällsdopp o nu sitter jag fortfarande i skåre o väntar på pizza. :)

i helgen skulle det blivit skara sommarland med sofie och richard, men vi ställde in det pga av det väntade ostadiga vädret. Vet inte vad det blir nu riktigt!

puss

SOMMAR!

Gud vad det är underbart med sommar, de senaste dagarna har varit helt fantastiska! Jag önskar det vore sommar året runt. =) Igår jobbade jag min första dag på biltema, det var helt okej.. Efter jobbet som slutade klockanm 12, helt perfekt när det var fint väder, så åkte jag hem till skåre där daniels familj byggde runt paviljongen, o jag la mig att sola. Sen åkte jag till Sofie, hjälpte henne att färga håret o vi satt ute o käk glass o jordgubbar o bara myste fram till fem tiden.. Då åkte jag, daniel, sofie och richard till älven på ett rupermysigt ställe.. med jättelång sandstrand, helt ensamma var vi. Badade o fikade fram till 8 på kvällen. Supermysigt o skoj!

I förrgår var jag o Daniel ute vid skutberget o paddlade kajak och badade i bomstad.

Jag vill aldrig att sommaren ska ta slut.

Får se vad som händer idag, just nu är det monligt, men stog på vädret att det skulle bli 25 grader o solsken efter 12 tiden..

puss

RSS 2.0